Aktorė S. Vergara savo 40-metį švenčia Meksikoje

Kolumbietė aktorė Sofia Vergara praėjusią savaitę su šeima ir draugais

Kolumbietė aktorė Sofia Vergara praėjusią savaitę su šeima ir draugais išskrido į Meksiką švęsti savo 40-ojo gimtadienio.<br>"GQ"
Kolumbietė aktorė Sofia Vergara praėjusią savaitę su šeima ir draugais išskrido į Meksiką švęsti savo 40-ojo gimtadienio.<br>"GQ"
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2012-07-09 17:45, atnaujinta 2018-03-18 07:35

„Moderni šeima“ žvaigždė, kurios oficialus gimtadienis yra antradienį, rado laiko savo perkrautoje darbotvarkėje pailsėti su sūnumi Manolo ir savo draugu Nicku Loebu Rivjera Majos kurorte „Rosewood Mayakoba“.

Ketvirtadienį lipdama į užsakytą privatų lėktuvą S. Vergara nusifotografavo su savo kompanija ir nuotrauką paskelbė socialiniame tinkle Twitter.com, prie jos parašydama kelis žodžius: „Štai mes ir vykstame į lindo (mieląją) Meksiką!!! Tuoj prasidės mano gimtadieninė kelionė!!!“.

Viešnagės Meksikoje metu S. Vergara ir N. Loebas, su kuriuo ji buvo trumpam išsiskyrusi gegužę, apsilankė populiariame Šv. Mykolo forte Kampečėje ir, kaip sakė vienas šaltinis Eonline.com, „Jie buvo susikabinę už rankų ir labai šauniai atrodė“.

S. Vergara artimieji ir bičiulės Eva Longoria bei Jessica Alba atskristi švęsti gimtadienio turėjo savaitgalį, rašo „New York Post“.

Atsisakydama gimtadienio dovanų kilniaširdė aktorė prašė draugų aukoti jos labdaros fondui „Svajonės be sienų“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.