B. Moisejevas dėl reklaminio klipo net suvaidino vestuves

Pirmadienį, liepos 9-ąją, po rusų žiniasklaidos priemones pažiro

B. Moisejevas dėl viešųjų ryšių net imitavo savo vestuves.<br>"Twitter.com"
B. Moisejevas dėl viešųjų ryšių net imitavo savo vestuves.<br>"Twitter.com"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-10 19:55, atnaujinta 2018-03-18 06:40

Nieko nuostabaus, kad po tokios žinios garsų atlikėją ir jo kolektyvo narius užplūdo sveikinimai. Veikiausiai ši nuotrauka buvo netikėta ir nemaloni staigmena jo nuotakai, rusų kilmės amerikiečių verslininkei Adele Todd. Rusų estrados žvaigždė ir jo ilgametė draugė du kartus ketino ištarti vienas kitam lemtingąjį „Taip“, bet ceremonija ne dėl judviejų kaltės vis atidedama. Bet neseniai B. Moisejevas pažadėjo, kad vestuvės su A. Todd pagaliau įvyks rugsėjį. Ir štai tau nuotrauka su kita nuotaka!

Turint omenyje, kad atlikėjas ir jo viešųjų ryšių tarnyba atsitvėrė nuo žiniasklaidos tylos siena, visokio plauko gandų gandelių netrūko. Bet rusų žurnalistams pavyko išsiaiškinti, jog tiek daug triukšmo sukėlusi nuotrauka atkeliavo iš B. Moisejevo naujos dainos „Geriausias iš vyrų“ vaizdo klipo filmavimo aikštelės. Pagal jo siužetą, garsus atlikėjas veda jauną merginą. Beje, šioje nufilmuotoje ceremonijoje rusų estrados žvaigždei teko ne jaunikio, o pastoriaus vaidmuo. Na, ar ne meistriškas B. Moisejevo reklaminis triukas?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.