Rokeris M. Jaggeris intymius santykius palaikė su A. Jolie, C. Bruni ir D. Bowie

Roko legenda grupės „The Rolling Stones“ lyderis Mickas Jaggeris kaip niekas kitas iš muzikantų gali pasigirti draugystėmis su garsiausiomis pasaulio moterimis.

C. Bruni-Sarkozy ir A. Jolie artimai bendravo su roko legenda M. Jaggeriu.<br>"Reuters"
C. Bruni-Sarkozy ir A. Jolie artimai bendravo su roko legenda M. Jaggeriu.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-16 20:33, atnaujinta 2018-03-18 02:34

Meilės nuotykiais garsėjantis M. Jaggeris artimus santykius palaikė su aktore Angelina Jolie, modeliais Luciana Morad, Jerry Hall, aktore Uma Thurman ir dabartine buvusio Prancūzijos prezidento Nikolas Sarkozy žmona Carla Bruni. Su visomis šiomis damomis jį siejo audringi santykiai miegamajame.

Rokeris M. Jaggeris turi septynis vaikus nuo keturių skirtingų moterų. Modelis J. Hall ir M. Jaggeris kartu turi keturis bendrus vaikus. Būtent su šia moterimi muzikantas ir dabar palaiko labai draugiškus santykius. Susituokę jie išbuvo 23 metus.

Pats rokeris yra ne kartą prisipažinęs, kad ir būdamas santuokoje arba draugaudamas su kokia nors mergina, jis nevengdavo nuotykių su svetimomis moterimis. Intymius santykius jis palaikė nebūdamas vienišas ir su A. Jolie, U. Thurman ir C. Bruni.

„M. Jaggerio lovoje buvo tūkstančiai moterų. Galvoju, kad jų galėjo būti ir dar daugiau“, - patvirtino šį faktą rokerio biografijos autorius Christopheris Andersonas. Ch. Andersonas savo naujoje knygoje „Mickas: beprotiškas gyvenimas ir Jaggerio pamišęs genijus“ (angl. „Mick: The Wild and Mad Genius of Jagger“) papasakojo apie jo artimus santykius su Davidu Bowie. Praėjusio šimtmečio septintajame dešimtmetyje biseksualumas buvo pasiekęs populiarumo viršūnę ir Jaggeris tiesiog negalėjo neatsikąsti to saldaus pyrago gabalėlio, kai pasaulyje vyko seksualinė revoliucija.

Tačiau po neilgai trukusio jųdviejų romano, abu muzikantai susidomėjo roko grupės „Aerosmith“ vokalisto Steveno Tylerio drauguže Bebe Buell. Neretai jie smagiai leisdavo laiką keturiese.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.