15 gražių ir protingų moterų, kurios nustelbia savo milijardierius vyrus

Šios turtuolių moterys nėra ką tik sulaukusios pilnametystės merginos, kurioms rūpi vien tik prabangus gyvenimas, linksmybės iki ryto ir vardiniai drabužiai. Nepaisant to, kad šios damos valdo didžiulius savo vyrų turtus, jos rašo noveles, dirba žurnalų redaktorėmis ir advokatėmis. Susipažinkime su vienų turtingiausių pasaulyje vyrų širdies draugėmis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2012, 2:08 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:03 AM

Rusė Dasha Zhukova yra kilusi iš turtingos rusų šeimos. Jos mylimasis Romanas Abramovičius jai pasiūlė dar geresnį gyvenimą, nei ši jauna moteris turėjo. Dasha ne tik graži ir turtinga, bet ir meniškos sielos žmogus. Ji domisi mada ir meno kūriniais. Rusė turi meno galeriją, o jos naujausias mados projektas, leidinys „Garažas“, po truputį populiarėja daugelyje pasaulio šalių.

Stephanie Seymour yra ištekėjusi už milijardieriaus Peterio Branto. Prieš tai ji buvo supermodeliu ir ne kartą pasirodė ant įvairių šalių „Vogue“ žurnalų viršelių bei sporto tematikos leidiniuose. Jos tobulas kūnas idealiai tiko maudymosi kostiumėlių reklamoms. Stephanie galima išvysti ir televizijos serialuose bei kino filmuose.

Aktorės Salmos Hayek pasiekimų pristatyti nereikia. Ji daugeliui puikiai žinoma iš didžiųjų kino ekranų. Aktorė buvo nominuota „Oskarui“ už vaidmenį filme „Frida“. S. Hayek yra UNICEF organizacijos ambasadorė, daug dirba su labdaros projektais. Jos vyru neseniai tapęs mados namų „Gucci“ ir dar kelių žinomų prekės ženklų valdytojas Francois Henri Pinaultas didžiuojasi savo žmona už jos aktyvią visuomeninę veiklą ir darbus kine.

Karaliaus Husseino našlė Jordanijos karalienė Noor yra komunikacijų giganto Carloso Slimo Helu mylimoji. Šis vyras laikomas turtingiausiu pasaulio žmogumi. Prinstono universitetą baigusi Noor domisi arabų šalių konfliktais ir tų šalių visuomenės santykiais su kitą tikėjimą išpažįstančių valstybių žmonėmis. Ši žavi moteris yra išleidusi dvi knygas ir anksčiau dirbo Jungtinių Tautų ambasadore.

Nita Ambani yra ištekėjusi už pramonininko Mukesho, kuris laikomas turtingiausiu Indijos žmogumi. Nitai priklauso Mumbajaus kriteko komanda ir ji aktyviai dalyvauja renkant lėšas akliems žmonėms, švietimo sistemai ir nuo stichinių nelaimių nukentėjusiems žmonėms.

Flavia Sampaio ketverius metus susitikinėja su turtingiausiu Brazilijos žmogumi Eike Batista. Be jos pritrenkiančios išvaizdos, F. Sampaio dirba advokate ir vadovauja ne vienam socialiniam projektui, skirtam pagelbėti brazilų skurstančioms šeimoms.

Anne Wojcicki yra ištekėjusi už vieno iš „Google“ įkūrėjų Sergey Brino. Ši moteris yra biotechnologijų analitikė ir Jeilio universiteto doktorantė. A. Wojcicki yra įkūrusi centrą, kuriame atliekami greiti genetiniai tyrimai.

Mackenzie Bezos yra ištekėjusi už milijardieriaus Jeffo, kuris yra internetinio puslapio „Amazom.com“ įkūrėjas. M. Bezos yra viena iš geriausiai parduodamų romanų rašytoja, laimėjusi Nacionalinę premiją už knygą „The Testing of Luther Albright“. Ji yra baigusi Prinstono universitetą, o visai neseniai šiai mokymo įstaigai abu su vyru paaukojo 15 milijonų JAV dolerių.

Irina Viner jau dvidešimt metų yra ištekėjusi už milijardieriaus iš Rusijos Alishero Usmanovo. Ši moteris yra Rusijos gimnastikos rinktinės vyriausioji trenerė. Irina daug metų giriama už stilingą išvaizdą ir įvairių meno sričių rėmimą.

Princesė Ameera yra ištekėjusi už vieno turtingiausių pasaulyje žmonių. Jos išrinktasis yra Saudo Arabijos princas Al Walleed Bin Tatalas. Ši žavi moteris visada viešai pabrėždavo, kad ji mieliau dėvi kuklius papuošalus negu brangenybes. Pasak jos, pinigų neverta investuoti į tokius menkniekius, kaip aksesuarai. Ji daug skaito ir tęsia mokslus pas garsiausius Amerikos profesorius.

Priscilla Chan visai neseniai ištekėjo už „Facebook“ įkūrėjo Marko Zuckerbergo. Ji ką tik baigė medicinos studijas ir planuoja dirbti šeimos gydytoja.

Susan Dell yra susituokusi su kompiuterių kompanijos „Dell“ savininku Michelu Dellu ir su juo augina keturis vaikus. Ponia Dell yra žymi triatlonininkė. Jai priklauso ir prekės ženklas „Phi“, kurio drabužiai yra reklamuoji tokiuose žurnaluose kaip „Vogue“.

Wendi Deng vyras yra tarptautinės žiniasklaidos magnatas Rupertas Murdochas. Ši moteris daug dirba su labdaros fondais, administruojančiais viešąsias Niujorko mokyklas.

Anne Dias Griffin bendru guoliu dalijasi su milijardieriumi investavimo bendrovės „Citadel“ įkūrėju Kennethu. A. Dias Griffin baigusi Harvardo universitetą, nemažai laiko dirbo „Goldman Sachs“ kompanijoje. Įkūrė turto rizikos fondo grupę „Aragon Global“.

Lucy Southworth yra ištekėjusi už vieno iš „Google“ įkūrėjų Larry Page'u. Gražioji Lucy yra Stanfordo universiteto doktorantė. Daug dirba ties medicininiais tyrimais Pietų Afrikoje. Studijavo Oksfordo ir Pensivanijos universitetuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.