Drąsus žingsnis: žurnalas „Marie Claire“ viršelyje išspausdino netikrą K. Middleton nuotrauką

Ne viena redakcija norėtų, kad jų leidžiamo žurnalo viršelį papuoštų Kembridžo hercogienė Kate Middleton. Tačiau kol vieni dūsauja, kiti imasi veiksmų. Pietų Afrikoje leidžiamo „Marie Claire“ žurnalo autoriai nusprendė apšokti visus savo konkurentus ir viršelyje išspausdino Kembridžo hercogienės Kate Middleton nuotrauką, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-17 18:11, atnaujinta 2018-03-18 01:48

Joje ji viliokiškai įrėmusi ranką į klubus, vilki spalvingą afrikietiškų raštų suknelę. Princesės veidas spinduliuoja džiaugsmu, o ant jos piršto kaip visuomet spindi žiedas.

Tačiau kaip vėliau paaiškėjo, ši nuotrauka – tik klastotė. Ji suklijuota iš kelių kitų nuotraukų ir jai spausdinti žurnalas negavo jokio sutikimo. Naujausiame „Marie Claire“ taip pat išspausdintos kelios paveikslėlių koregavimo programa retušuotos nuotraukos, kuriose princesei dirbtinai padarytas ryškus makiažas: paryškintos akys, lūpos ir skruostai.

Tokie nelegaliai daromi „triukai“ sukėlė ažiotažą tiek tarp karališkosios šeimos atstovų, tiek tarp princesės gerbėjų, tiek tarp įvairių teisinių institucijų. Tačiau žurnalo redaktorius teisinasi, jog šis viršelis padarytas specialiu „fan art“ stiliumi, kuriame – daug suklijuotų nuotraukų. Šiuo atveju redaktoriai pasirinko Kate veidą ir vietinio dizainerio Clive`o Rundle`o suknelę.

Šalia neretušuotos Kate nuotraukos puikuojasi antraštė: „Kate Middleton: nauja karališkosios mados ikona vilki geriausius vietinių P. Afrikos dizainerių drabužius“. Tiesa, čia taip pat parašytas sakinys „Žinoma, kad ji to nedaro. Bet turėtų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.