S. Stallone - dar vienos žvaigždės spindulys, nulaužtas pinigų ir šlovės

Savaitgalį pasaulį sukrėtė žinia apie legendinio aktoriaus Sylvesterio Stallone sūnaus Sage'o Stallone (36 m.) netektį. Nors kol kas mirties priežastį gaubia paslaptis, viena iš labai tikėtinų versijų yra ta, kad Sage'as galėjo perdozuoti vaistų.

Sage'as Stallone per filmo „Dienos šviesa“ premjerą su aktore Amy Brenneman ir tėvu Sylvesteriu Stallone Los Andžele 1996 metų gruodį.<br>"Reuters"
Sage'as Stallone per filmo „Dienos šviesa“ premjerą su aktore Amy Brenneman ir tėvu Sylvesteriu Stallone Los Andžele 1996 metų gruodį.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2012, 8:40 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:25 AM

Tai ne pirmas atvejis pramogų pasaulio istorijoje, kai garsaus žmogaus vaiką pražudo per didelė vaistų dozė ar organizmą nualina kvaišalai.

Rožinėmis spalvomis neretai piešiamas garsenybių ir jų artimųjų gyvenimas iš tiesų nėra labiau apsaugotas nuo negandų nei paprastų mirtingųjų. Netgi priešingai - nuo vaikystės šlovės spinduliuose besimaudantys žmonės dažnai būna apsupti pagundų.

Neretai tragiški žvaigždžių vaikų likimai yra ir slegiančio aplinkinių žmonių dėmesio pasekmė.

Kas nutiko Sage'ui Stallone?

Veiksmo filmų žvaigždė S. Stallone sūnaus Sage'o susilaukė su pirmąja žmona Sasha Czack. Šiuo metu S. Stallone gyvena su trečiąja žmona Jennifer Flavin. 66 metų S. Stallone per pirmąją santuoką su S. Czack susilaukė dviejų sūnų. Sage'as buvo vienas iš jų. S. Stallone su pirmąja žmona išsiskyrė 1985 metais. Poros santuoka truko 10 metų.

Skelbiama, kad S. Stallone mirtis jo tėvams Sylvesteriui ir Sashai yra labai skaudus ir visiškai netikėtas smūgis. Jei spėjimas, kad Sage'as perdozavo, pasitvirtins, tuomet kils daugybė klausimų: kodėl tėvai nieko apie tai neįtarė? Ar jų santykiai su sūnumi buvo šalti? Kas pastūmėjo talentingą jauną žmogų tokiam žingsniui? Ar jis buvo priklausomas nuo vaistų?

Abejonėms ir įtarinėjimams yra daugybė vietos.

Kita vertus, aukos draugai sako, kad kino kūrėjas S. Stallone buvo kupinas entuziazmo ir pasinėręs į darbus. Jie stebisi staigia aktoriaus ir režisieriaus mirtimi ir juolab jos priežastimi, nes, anot jų, Sage'as nesirgo depresija ir niekuomet nevartojo kvaišalų. Manoma, kad santykiai su tėvu taip pat nebuvo prasti – jau nuo 11 metų Sage'as kartu su Sylvesteriu kartu vaidino filmuose, sūnus žavėjosi tėvu ir norėjo sekti jo pėdomis.

Kvaišalai atėmė iš jų vaikus

Vaistai, narkotikai, alkoholis - tarsi Dievo rykštė, pažymėjusi gausybės žvaigždžių šeimas. Nuodai atėmė atžalas iš kino legendų Marlono Brando, Gerardo Depardieu, o kiek šurmulio sukėlė „Playboy“ modelio Annos Nicole Smith ir popdievaičio Michaelio Jacksono mirtys!

M. Brando, laikomo vienu geriausių XX amžiaus aktorių, sūnus Christianas Brando jau mokykloje turėjo problemų. Dar būdamas vienuoliktoje klasėje jis įniko į alkoholį ir pradėjo vartoti LSD. Buvo nuteistas už savo sesers vyro nužudymą. Nugyvenęs neilgą, bet skandalingą gyvenimą, būdamas visiškai silpnos sveikatos Christianas mirė sulaukęs 49-erių nuo plaučių uždegimo, taip ir neišlipęs iš kvaišalų liūno.

Panašus likimas ištiko ir Guillaume Depardieu, taip pat aktorių, Gerardo Depardieu vienturtį sūnų. Būdamas 37-erių Guillaume'as mirė nuo plaučių uždegimo – jo sveikata taip ir nepasitaisė po avarijos, dėl kurios vyrui buvo amputuota koja. Nuolatinis kvaišalų vartojimas buvo labai nualinęs G. Depardieu atžalą.

Dėl narkotikų platinimo ir vartojimo prancūzui teko pabuvoti ir kalėjime. G. Depardieu, kitaip nei S. Stallone sūnus, su tėvu nesutarė.

Jis nuolat liejo apmaudą, kad Gerardo nebūna namie. Jaunasis aktorius buvo tiesiog pamišęs dėl pinigų. Įtempti santykiai šeimoje buvo viena prieštaringo Guillaume'o elgesio, sukėlusio jo ankstyvą mirtį, priežasčių.

Dar anksčiau mirtis ištiko A. N. Smith sūnų Danielį. Manoma, kad jis perdozavo vaistų. Gyvybė užgeso vaikinui būnant vos 20 metų, lankant motiną ligoninėje, kur ji prieš kelias dienas buvo pagimdžiusi dukrą. Negana to, Anna, kuriai sūnus buvo visas jos džiaugsmas ir pasididžiavimas, po keleto mėnesių rasta negyva. Skrodimas parodė, kad moteris taip pat perdozavo receptinių vaistų.

Turtingi, bet nelaimingi

Nepaisant to, kad Oskaro laureato Michaelo Douglaso sūnui Cameronui netrūko pinigų, jis taip pat buvo nuteistas už narkotikų platinimą. Prieš keletą metų kilo skandalas dėl to, kad Cameronas iš savo viešbučio kambario platino didžiulius kiekius kokaino ir kitų narkotikų. Iš pradžių vyras bandė gintis, vėliau – palūžo ir apgailestavo dėl nusikaltimo.

Žvaigždžių dinastijos palikuonis C. Douglasas buvo nuteistas 5 metams kalėjimo, o po kurio laiko bausmė beveik padvigubinta, nes jis su kvaišalų kroviniu buvo pagautas kalėjime.

Narkotikų problema neaplenkė ir žymiojo prancūzų aktoriaus Alaino Delono. Vos šešiolikos metų sulaukęs jo mylimas sūnus virto maištaujančiu problemišku paaugliu. A. Delonas kalbėjo, kad jo sūnus priklausomas nuo marihuanos. „Jam tik šešiolika, bet jį jau supa narkotikai, degtinė ir pašėlę vakarėliai“, - atskleidė A. Delonas prieš keletą metų. Kai kurie šaltiniai komentavo, kad A. Delono sūnų neigiamai galėjo paveikti tėvų skyrybos.

Sukrėtimas į kvaišalų liūną pastūmėjo ir dainininkės Whitney Houston dukterį. Paauglė Bobbi Kristina augo matydama narkotikus vartojančią motiną. Netrukus po žvaigždės mirties jos aštuoniolikmetė dukra taip palūžo, kad vėl įklimpo į liūną - buvo aptikta vartojanti narkotikus. Artimiesiems teko svarstyti, ar iš karto ją siųsti į reabilitacijos centrą, ar leisti gedėti kartu su kitais.

Psichologai įvairiai vertina garsenybių vaikų pražūties priežastis. Aišku tik tai, kad turtai ir tėvų šlovė niekada neatstoja meilės ir dėmesio, o kartais tik dar labiau vargina ir žaloja neatsparias žvaigždžių atžalų sielas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.