A. Pugačiova paskelbė testamentą, jos vyras M. Galkinas jame neminimas

Scenos primadona vadinama rusų estrados dainininkė Ala Pugačiova

Didžiausias M. Galkino turtas - A. Pugačiovos meilė?
Didžiausias M. Galkino turtas - A. Pugačiovos meilė?
Daugiau nuotraukų (1)

Aleksandras Procenka

Jul 19, 2012, 9:05 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:11 AM

A. Pugačiovos palikimas - tai penkių kambarių butas Maskvoje, Arbato rajone (jį kadaise primadonai padovanojo Ruslanas Baisarovas, antrasis Kristinos vyras), dviejų aukštų namas ir žemės sklypas prie Istros upės Maskvos srityje, vila Majamyje, vertinama 2 mln. JAV dolerių, penki prabangūs automobiliai ir įvairių bendrovių akcijos.

Dabartinis A. Pugačiovos vyras M. Galkinas testamente nepaminėtas. Pirma, jis labai turtingas žmogus, antra, jis visada kalbėjo, kad jam tereikia Alos meilės ir nieko daugiau.

Testamente neminimi ir anūkai Denis ir Klavdija, nes jie dar nepilnamečiai ir gaus savo dalį iš Kristinos palikimo. O Nikita jau gyvena savarankiškai.

Kodėl A. Pugačiova nutarė surašyti testamentą ir netgi jį paviešinti, - nepranešama. Yra žinoma, kad neseniai ji lankėsi vienoje klinikoje Italijoje, po to gydė kojų raiščius Izraelyje. Ji jau seniai turi sveikatos problemų, jai sunku vaikščioti, ją kamuoja diabetas. Tačiau svarbiausia - širdis ir kraujagyslės.

Prieš pusantrų metų A. Bakulevo širdies kraujagyslių chirurgijos mokslinio tyrimo centre jau buvo atlikta širdies kraujagyslių šuntavimo operacija. A. Pugačiovai tai buvo jau trečioji tokio pobūdžio operacija. Nuo infarkto prieš pusantrų metų mirė Alos brolis Jevgenijus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.