J. J. Clement visiškai nuoga pozavo PETA reklamai

Jessica Jane Clement išgarsėjo pasirodžiusi realybės šou „Celebrity Big Brother“. Šios žavios moters populiariumas išaugo dvigubai, kuomet ji pasirodė PETA (Žmonės prieš žiaurių elgesį su gyvūnais) reklamoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 19, 2012, 3:34 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:30 AM

Visiškai nuoga J. J. Clement pozuoja atsigulusi ant grindų ir rankose laikanti triušį vardu Sammy.

Ant plakato puikuojasi užrašas: „Nė vienas triušis neturi kentėti dėl grožio“. Apačioje yra prierašas, kuriame raginama visuomenę nelikti abejingiems ES kosmetikos gamintojų bandymams su gyvūnais.

Kitoje nuotraukoje apsinuoginusi J. J. Clement pozuoja priglaudusi prie savęs triušį ir žiūrėdama į save veidrodyje. Nuotraukos yra erotiškos, tačiau subtilios.

Moteris aktyviai pasisako prieš gyvūnų žiaurų išnaudojimą kosmetikos industrijoje ir ragina ES komisiją kuo greičiau uždrausti tokius testavimus. ES tai planuoja įteisinti 2013 metais.

„Raginu jaunas merginas naudoti kuo mažiau kosmetikos priemonių, o prieš jas perkant atidžiai pasiskaityti, ar šie produktai nebuvo testuojami su gyvūnais. Tai darydamos jūs galite išgelbėti tūkstančius nekaltų gyvūnėlių“, - sakė J. J. Clemenet.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.