K. Middleton apžiūrėjo nuogo miegančio D. Beckhamo nuotraukas

Žavioji Kembridžo hercogienė Kate Middleton ketvirtadienio rytą lankėsi Nacionalinėje portretų galerijoje. Savo vizitu karališkųjų rūmų dama pagerbė parodos „The Road to 2012: Aiming High Exhibition“ atidarymo renginį.

Žavioji Kembridžo hercogienė Kate Middleton ketvirtadienio rytą lankėsi Nacionalinėje portretų galerijoje.<br>"Reuters"
Žavioji Kembridžo hercogienė Kate Middleton ketvirtadienio rytą lankėsi Nacionalinėje portretų galerijoje.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-19 21:06, atnaujinta 2018-03-18 00:11

Vairuotojas ją atvežė į renginio vietą. 9 val. jaunąją hercogienę jau pasitiko aukštuomenės atstovai.

Pati Kate olimpinių žaidynių fotografijų parodoje buvo garbės viešnia. Ekspozicija žymi trejų metų pasiruošimo Londono žaidynėms procesą. K. Middleton yra ne tik olimpinių žaidynių ambasadorė, bet ir Nacionalinės portretų galerijos globėja.

Londono olimpinės žaidynės prasideda jau po savaitės. Tikimasi Kate, Williamą ir jo jaunėlį brolį Harry išvysti palaikančius Didžiosios Britanijos sportininkus daugelyje rungčių.

Naujai pasirodžiusios specialiai užsakytos atletų nuotraukos buvo padarytos garsių fotografų Andersono ir Lowo, Nadavo Kanderio bei Jilliano Edelsteino.

Teigiama, kad ši paroda yra didžiausias kada nors Nacionalinės portretų galerijos demonstruotas projektas. Tai sumanymas, kurio vykdymas truko trejus metus ir kuris pasiekia kulminaciją šį mėnesį, siekiant atšvęsti olimpinio festivalio pradžią. „Telegraph“ rašo: „Tai nėra greiti kadrai ar atviras užkulisių atskleidimas. Andersonas ir Lowas fotografavo irkluotojus, plaukikus ir gimnastus jų treniruočių aplinkoje, kad sukurtų kokybiško meninio portreto pojūtį.“ 

Jimo White'o renginio apžvalga baigėsi įkvepiančiais žodžiais: „Tai yra mūsų laikų didvyriai, modernūs gladiatoriai, rimti, ryžtingi, tvirti; fotografuoti su nuolankumu ir pagarba, su kokiu anksčiau buvo vaizduojami kariai, išeinantys į mūšį.“

K. Middleton apžiūrėjo ir nuogo miegančio Davido Beckhamo nuotraukų ciklą, padarytą fotografo Samo Tayloro Woodo.

Net ir pati Kate neliko nepažymėta šioje parodoje – ji pastebėjo savo nuotrauką, padarytą Didžiosios Britanijos ledo ritulio komandos renginyje šiais metais. Su džiaugsmu ir nuostaba ji apžiūrinėjo portretą, atliktą menininko Jilliano Edelsteino.

Po parodų sales kunigaikštienę visur lydėjo pats galerijos vadovas Sandis Nairne'as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.