Seksualioji S. Vergara - geriausiai apmokama JAV televizijos aktorė

„Modernios šeimos“

S. Vergara turi pelningų kontraktų su „Pepsi cola“ ir kosmetikos kompanija „CoverGirl“, savo drabužių liniją JAV parduotuvių tinkle „Kmart“.<br>GQ
S. Vergara turi pelningų kontraktų su „Pepsi cola“ ir kosmetikos kompanija „CoverGirl“, savo drabužių liniją JAV parduotuvių tinkle „Kmart“.<br>GQ
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2012-07-19 11:44, atnaujinta 2018-03-18 00:45

Žurnalo „Forbes“ redaktoriai išsiaiškino, kokios garsios moterys JAV televizijose uždirba daugiausiai, ir nustatė, kad Kolumbijoje gimusiai S. Vergarai, kuri neseniai savo 40-ąjį gimtadienį atšventė su nauju sužadėtuvių žiedu, atitenka pirmoji vieta. Pranešama, kad ji per metus - nuo 2011-ųjų gegužės iki 2012-ųjų gegužės - uždirbo 19 mln. dolerių.

S. Vergara turi pelningų kontraktų su „Pepsi cola“ ir kosmetikos kompanija „CoverGirl“, savo drabužių liniją JAV parduotuvių tinkle „Kmart“.

Nuo jos nedaug atsilieka antroje vietoje likusi realybės žvaigždė Kim Kardashian su 18 mln. dolerių, o buvusi „Nusivylusių namų šeimininkių“ (Desperate Housewives) aktorė Eva Longoria, uždirbusi 15 mln. dolerių, atsidūrė trečioje vietoje.

Į sąrašą taip pat pateko „Roko 30“ (30 Rock) aktorė Tina Fey su 11 mln. dolerių, „Įstatymo ir tvarkos. Specialiųjų tyrimų skyriaus“ (Law & Order: Special Victims Unit) veteranė Mariska Hargitay su 10 mln. dolerių ir „Naujokės“ (New Girl) žvaigždė Zooey Deschanel su 9 milijonais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.