Lady Gaga taps aktore – filmuosis filme „Mačetė žudo“

Į savo pareigų sąrašą dainininkė Lady Gaga netrukus galės įsirašyti ir „aktorė“. Režisierius Robertas Rodriguezas paskelbė, kad ekstravagantiškoji dainininkė vaidins jo filme „Mačetė žudo“ („Machete Kills“). Čia ji vaidins ledi Chameleonę.

Lady Gaga nusifotografavo ir reklaminiame filmo plakate.
Lady Gaga nusifotografavo ir reklaminiame filmo plakate.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2012, 9:39 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:08 PM

Apie tai režisierius ir pati Lady Gaga pasiskelbė socialiniame tinkle „Twitter“. „Aš tokia sužavėta“, - savo gerbėjams rašė Lady Gaga.

Nieko nelaukus Lady Gaga nusifotografavo ir reklaminiame filmo plakate. Jame dainininkė apsisupusi vilko kailiu, o rankoje laiko šautuvą.

Tiesa, vilko kailis jos gerbėjus papiktino. Internete pasipylė komentarai ir viltys, jog Lady Gaga įsisukusi į dirbtinį kailį. Kai kurie jos pasekėjai net grasina jos nebegerbti, jei paaiškės, kad kailis tikras.

Filme taip pat vaidins Melas Gibsonas, Danny Trejo, Jessica Alba, Demiánas Bichiras, Amberas Heardas, Zoe Saldana, Sofia Vergara ir Charlie’as Sheenas.

Kaip žinoma, po kelių savaičių dainininkė Lady Gaga lankysis Lietuvoje - rugpjūčio 21-ąją surengs pasaulinių gastrolių šou Vilniaus Vingio parke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.