K. Holmes dukrą išleido į prabangiausią mokyklą su žaidimų aikšte ant stogo

Aktorių Katie Holmes ir Tomo Cruise'o dukra Suri lankys itin prabangią mokyklą „Avenues“, kurioje vieneri mokslo metai kainuoja 40 tūkst. JAV dolerių. Avenues mokykla kol kas įkurta tik Niujorke, tačiau planuojama atidaryti 20 jos padalinių visuose žemynuose. Taip vaikai galės kartu keliauti su tėvais ir neatitrūkti nuo mokslų. 

K. Holmes dukra Suri pradės lankyti prabangią mokyklą.<br>AP
K. Holmes dukra Suri pradės lankyti prabangią mokyklą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 3, 2012, 2:51 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:00 PM

Nors visi tikėjosi, kad K. Holmes šešiametę dukrą išleis į prabangią katalikišką mokyklą, rugsėjį Suri pradės lankyti „Avenues“. Ši mokykla yra visai šalia naujojo K. Holmes buto.

„Katie užsidegusi pasakoja Suri apie mokyklos valgomuosius, krepšinio aikšteles ir įvairius užsiėmimus, kuriuos siūlo „Avenues“. Suri šia mokykla yra labai susižavėjusi“, – žurnalui „Life & Style“ sakė K. Holmes artimi žmonės.

Ant „Avenues“ mokyklos stogo yra įrengta žaidimų ir sporto aikštės. Galima žaisti krepšinį ir tinklinį.

Tikima, kad per artimiausius 30 metų tarptautinių mokyklų skaičius turėtų išaugti. „Avenues“ mokykla tikisi būti geriausia iš tokių mokyklų ir tapti Pasaulio mokykla.

Planuojama, kad mokykloje bus mokoma ne tik įprastų doktrinų, bet ir įgūdžių, praktiškai praversiančių gyvenime, tokių kaip laiko planavimas ar technologinis išsilavinimas.

20 „Avenues“ mokyklos padalinių planuojama atidaryti Kinijoje, Indijoje, Europoje, Afrikoje, Amerikoje, Australijoje, todėl Suri mokytis galės būdama bet kurioje pasaulio vietoje. Juk T. Cruise'as dažnai pasiima ją kartu su savimi į privatų lėktuvą ar sraigtasparnį.

T. Cruise'as visuomet tikino nemėgstantis Niujorko. Vis dėlto šiuo metu jis ieškosi būsto šiame didmiestyje tam, kad galėtų būti kartu su dukra. Šiuo metu vyksta jo ir K. Holmes skyrybos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.