Dizainerė V. Beckham įsijautė ir į žurnalo redaktorės vaidmenį

Dideli akiniai nuo saulės, žudikiški aukštakulniai, veido niekuomet nenušviečianti šypsena – atributai, tinkantys filmo „Velnias dėvi Prada“ veikėjai redaktorei Mirandai Pristli, tačiau neatsiejami ir nuo buvusios atlikėjos bei dizainerės Victorios Beckham įvaizdžio. Tiesa, dabar ir ją galima vadinti redaktore – garsenybė dirbo amerikiečių žurnalo „Glamour“ komandoje bei tapo rugsėjo mėnesio numerio kviestine redaktore bei viršelio žvaigžde.

V. Beckham – tikras sėkmingos karjeristės bei atsidavusios šeimos moters pavyzdys. Ji yra ne tik itin stilinga mados diktatorė, žinanti kaip dėvėti sukneles, bet ir sugeba jas kurti.<br>AOP
V. Beckham – tikras sėkmingos karjeristės bei atsidavusios šeimos moters pavyzdys. Ji yra ne tik itin stilinga mados diktatorė, žinanti kaip dėvėti sukneles, bet ir sugeba jas kurti.<br>AOP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 8, 2012, 11:14 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:34 PM

Redaktorės laiške prisipažinusi, jog dirbti redakcijoje penkis mėnesius buvo itin įdomu (ji net kėlėsi prieš devynias ryto tam, kad galėtų dalyvauti konferenciniuose pokalbiuose) bei žurnalų kolekcionavimas jau buvo tapęs savotišku hobiu, V. Beckham iš tiesų pasistengė, jog rugsėjo mėnesio leidinys atskleistų jos požiūrį į grožį bei madą: „Kai redaktorė Cindi Leive mane pakvietė prisijungti, labai apsidžiaugiau, kad pagaliau galėsiu įgyvendinti kai kurias savo idėjas – nuo šrifto spalvų parinkimo iki sprendimo, kurias nuotraukas iš fotosesijos publikuoti žurnale. Net sudariau linksmą „Ko derėtų vengti“ sąrašą, aptariau ryškiausias jaunąsias Holivudo žvaigždes. Tikiuosi, jog šis numeris leis jums apsilankyti ten, kur dar niekuomet neteko keliauti (net straipsnis apie „Chanel“ pristatymą yra tikra kelionė), bei padės puikiai praleisti laiką.“

Pasirinkimu džiaugėsi ir redaktorė C. Leive, nes V. Beckham – tikras sėkmingos karjeristės bei atsidavusios šeimos moters pavyzdys. Ji yra ne tik itin stilinga mados diktatorė, žinanti kaip dėvėti sukneles, bet ir sugeba jas kurti. Be to, manoma, jog V. Beckham sugebės išjudinti kiek susitraukusį mados leidybos verslą – prognozuojama, jog šis numeris bus perkamas net puikiau nei jos paskutinis „Glamour“, publikuotas 2010-ųjų kovą bei nustebinęs 16 procentų metų vidurkį viršijusiais pardavimais.

Priešingai nei daugelis garsenybių bandymų tapti redaktoriais, šis baigėsi labai sėkmingai, nes, kol daugelis Holivudo įžymybių sugebėdavo pateikti vos vieną kitą idėją, V. Beckham visus penkis mėnesius įtemptai dirbo bei pasiūlė visą gausybę minčių straipsniams: jos dėka JAV publikai buvo pristatyta britų grupė „The Wanted“, šukuosenų idėjų straipsnis su aktore Lily Collins, grožio tendencijų apžvalga apie ryškų akių makiažą. Pati kviestinė redaktorė tikino, jog norėjo, kad šis numeris turėtų ryškų jos stiliaus antspaudą, tad net neleido per daug retušuoti L. Collins nuotraukų – norėjo, jog jos atrodytų jaunatviškai, gaiviai, natūraliai, kaip ir V. Beckham kolekcijos modeliai.

Daugelį dizainerės gerbėjų turėtų nustebinti viršelio nuotrauka – putų pilnoje vonioje gulinti V. Beckham, pasipuošusi tiara bei pučianti putas į objektyvą. Žaisminga ir fotografės Pamelos Hanson kurta fotosesija, kurioje britė įsijaučia į tradicinį „futbolo mamos“ vaidmenį – nors ir itin stilingos bei žavios, tačiau vis tiek šeimyniškos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuvoje ir visoje Europoje minima Europos diena