Didžiausio istorijoje „Vogue“ viršelį papuošė Lady Gaga

Amerikietiškojo „Vogue“ redakcija ruošiasi didelei šventei – šį rugsėjo mėnesį bus išleistas storiausias visų laikų mados leidinio numeris, kurį sudarys net 916 puslapių, skirtų 120-ajam žurnalo jubiliejui. Žinoma, tokiai sukakčiai reikėjo ir įspūdingo viršelio, tad vyriausioji redaktorė Anna Wintour jį nusprendė skirti pirmąja XXI-ojo amžiaus ikona vadinamai amerikiečių atlikėjai Lady Gagai, kuri greitu metu atvyks ir į Lietuvą.

Didžiausio istorijoje „Vogue“ viršelį papuošė į Lietuvą atvykstanti Lady Gaga
Didžiausio istorijoje „Vogue“ viršelį papuošė į Lietuvą atvykstanti Lady Gaga
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 11, 2012, 5:49 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:41 AM

Pati atlikėja, progą pamatyti leidinį gavusi tik šią savaitę, jau kurį laiką savo „Twitter“ paskyroje rašė, jog bandys visą redakciją papirkti pyragėliais ir pirmoji sužinoti, kaip atrodys įspūdingas šventinis viršelis, kurį fotografavo duetas Mert & Marcus, o stilių kūrė legendinė stilistė Grace Coddington.

Vis tik nuotrauka, kurioje atlikėja dėvi įspūdingą ryškiai rožinę amerikiečio Marco Jacobso suknelę, Lady Gagai labai priminė garsų transvestitą Ru Paul: „Kam dar be manęs viršelis primena Ru Paul? Jei tik būčiau tokia nuostabi, kaip tu... Na, šįkart bent pasistengiau įspūdingai atrodyti su dideliu peruku.“

Šis viršelis dramatiškai skiriasi nuo jos pirmojo darbo kartu su „Vogue“, publikuoto dar 2011-ųjų kovo mėnesį. Šįkart atlikėja atrodo neatpažįstamai, nes suknelė paryškina jos moteriškas formas, šviesūs plaukai draikosi, o veidas nėra padengtas itin ryškiu makiažu.

Šiame leidinio numeryje atlikėja kalba apie savo būsimąjį kvapą „Fame“, garsiąją ir pasaulį sukrėtusią mėsos suknelę. Lady Gaga atskleidė, jog savotiška jos interpretacija pasirodo ir šou turo metu: „Kalbėjausi su savo stilistu ir bandžiau įsivaizduoti, jog esu močiutė, atėjusi į koncertą. Kaip man reikėtų atskirti, kad tai ne paprastas, o būtent Lady Gagos šou? Žinoma, kad skiriamuoju ženklu tapti turėjo mėsos suknelė.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.