P. Cruz sesuo Monica – naujausias „Agent Provocateur” veidas bei kūnas (video)

Kaip ir jos sesuo Holivudo žvaigždė Penelope, Monica Cruz visuomet pasižymėjo aistringa ispaniška išvaizda, o prabangių apatinių drabužių kompanijos „Agent Provocateur“ naujausioje reklaminėje kampanijoje, kuriai fotografavosi Monica, išryškėjo ir ypatingas seserų panašumas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 11, 2012, 4:57 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:41 AM

35-erių metų amžiaus Monica, gimtojoje Ispanijoje populiarumu nenusileidžianti seseriai, naujosiose erotiškose nuotraukose savaip interpretuoja visame pasaulyje šiuo metu itin populiarų romaną „Fifty Shades of Grey“ (angl. „Penkiasdešimt Grėjaus atspalvių“). Kaip įprasta taisykles laužančiai kompanijai, ši fotosesija vyko viename buvusių Londono kalėjimų – tamsiame, langų neturiančiame kambaryje su nuo lubų nuleista grandine, rašo dailymail.co.uk.

Vis tik, priešingai nuo minėto bestselerio, šios fotosesijos idėja – istorinė. Pavadintas „Wilhelmina: parodyk save“, nuotraukų rinkinys vaizduoja į karalienės Viktorijos laikų moterį viliokę įsijautusią M. Cruz, rudens – žiemos kolekciją pristatančią tiesiog nepriekaištingai.

Vienas apatinių drabužių rinkinių, gavęs „Novah“ vardą, pasižymi ryškiai rožinės spalvos satinu, dengtu juodais nėriniais. Komplektas susideda iš kelnaičių aukštu liemeniu bei „balconette“ stiliaus liemenėlės, tad jaučiamas šeštojo dešimtmečio stiliaus dvelksmas. Komplektas „Whitney“ skirtas jau gerokai drąsesnėms moterims, nes tai sudėtinga konstrukcija iš juodų dirželių, kuri tiks tik geriausiai ištreniruotam kūnui.

Pažvelgus į nuotraukas sunku patikėti, jog jų modeliui jau 35-eri, tačiau M. Cruz, kaip ir jos 38-erių sesuo Penelope, įrodo, jog ir ketvirtos dešimties vidurį pasiekusios moterys gali atrodyti puikiai. Tiesa, joms veikiausiai padėjo ir tai, jog jos abi nuo jaunystės šoka flamenką. Šokio svarbą pabrėžia ir „Agent Provocateur“ dizainerė Sarah Shotton: „Monica – profesionali šokėja, labai seksuali moteris. Nors dalyvavau ne vienoje fotosesijoje, dar niekuomet nemačiau taip puikiai judančios moters. Ji išties tinka mūsų kompanijos įvaizdžiui kurti, nes yra stipri ir tą žino.“

Tai – ne pirmas kartas, kai M. Cruz tampa modeliu: 2007-aisiais ji kartu su seserimi pozavo ir jų kolekcijos aprangos tinklui „Mango“ reklamoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.