Ar burleskos šokėja D. Von Teese apsilankys Palangoje?

Ar pasaulio burleskos karaliene tituluojama šokėja ir modelis Dita Von Teese (39 m.) kitą savaitę linksminsis Palangos paplūdimyje? Teoriškai tokia galimybė yra, mat šios erotikos žvaigždės mylimasis – rugpjūčio 14-ąją šiame kurorte koncertuosiančio britų dueto „Hurts” vokalistas Theo Hutchcraftas (25 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys ("Stilius")

Aug 12, 2012, 1:47 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:19 AM

Šiai pieno baltumo odos gražuolei mokami didžiuliai pinigai, kad elitiniuose šou su korsetu išsimaudytų gigantiškoje martinio taurėje. Ji turi namus Los Andžele ir Paryžiuje, kolekcionuoja meno kūrinius.

Jis – vienas stilingiausių Didžiosios Britanijos atlikėjų. Kai prieš dvejus metus išpopuliarėjo grupė „Hurts”, visada tvarkingą kostiumą vilkintį Th.Hutchcraftą kartu su pinigais ir koncertais užgriuvo ir dailių merginų dėmesys. Jam – tik 25-eri, tačiau nuo jo gundančio žvilgsnio jau nudegė ne viena gražuolė.

Nepriekaištingai plaukus susilaižęs mergišius gražuolių meilę sėmė pilnomis saujomis.

Sklando legendos apie Europos didmiesčiuose jo skambučio laukiančias moteris, o į viešumą išlindo dainininko trumpalaikiai romanai su dainininke Marina Diamandis, populiaria TV laidų vedėja Alexa Chung ir Shermine Shahrivar – iraniečių kilmės vokiečių manekene, kuri 2005-aisiais pelnė „Mis Europa” karūną.

Pastaroji istorija itin pikantiška. Pasakojama, kad Shermine taip pametė galvą dėl Theo, jog metė savo mylimąjį – žinomą australų aktorių Xavierą Samuelį. „Hurts” dainininkas po kiek laiko suprato, kad jam vis dėlto reikia ko nors kito – jauna moteris liko prie sudužusios geldos, tačiau sukaupė jėgų atsiprašyti X.Samuelio. Šis jai atleido, ir pora vėl kartu.

D.Von Teese taip pat nepėsčia. Erotikos deivės užkariavimų sąraše – aktorius Peteris Sarsgaardas, prancūzų aristokratas Jeanas Marie Castelbajacas ir, žinoma, neseniai Lietuvoje viešėjęs garsus roko dainininkas Marilyn Mansonas, su kuriuo moteris 2007-aisiais išsiskyrė po kiek daugiau nei metus trukusios santuokos – neapsikentusi jo puotavimo ir sijonų vaikymosi.

Viena verčia dūsauti vyrus, kitas – moteris. Kitaip tariant, yra verti vienas kito. Nors amerikiečius ši pora labai stebina.

Kai šių metų pradžioje pasirodė nuotraukos, kuriose Theo užfiksuotas galantiškai lydintis Ditą iš restorano, JAV žiniasklaidoje kilo šurmulys: „O kas jis toks?”

Melancholiškos „Hurts” muzikos populiarumas dar nepasiekė kito Atlanto kranto, o amerikiečiai neturi žalio supratimo, koks populiarus Theo yra Europoje, tad iškart pasipylė komentarų, kad šis „jauniklis nevertas tokios moters”.

Tačiau „Hurts” ambicijos didelės, dėl pasaulinės šlovės – tai parodys laikas, o ir šiaip Th.Hutchcraftui tai, kad į JAV nuvykusio jo nesivaiko paparacai, yra tik į naudą – galima ramiau planuoti slaptus pasimatymus.

Šių metų pavasarį JAV festivalyje „Coachella” porelė jau nesislapstė – ypač svarbių svečių zonoje vis įsisiurbdavo vienas kitam į lūpas.

Rugpjūčio 14-ąją „Hurts” koncertuos „Pildyk” draugų festivalyje Palangoje. Ar kartu su Th.Hutchcraftu mylimojo dainų pasiklausyti atkeliaus ir Dita?

Koncerto rengėjai skėsčioja rankomis – informacijos, ar dainininkas į Lietuvą atvyks su drauge, jie neturi. Tačiau vyrams Palangoje tą dieną dėl viso pikta verta dairytis įdėmiai – galbūt pasitaikys proga iš arti pamatyti tiek daug širdžių stipriau plakti privertusią damą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.