Holivudo žvaigždės S. Stallone pusseserė serga paskutinės stadijos plaučių vėžiu

Dėl sūnaus mirties

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2012-08-12 10:01, atnaujinta 2018-03-17 10:34

Garsenybės giminaitė Toni Ann Filiti paguldyta į vieną Los Andželo ligoninę prieš dvi savaites, kai jos sveikata pablogėjo, o dabar jos būklė tapo kritine.

T. A. Filiti, dar žinoma kaip Toni Ann D'Alt, gyveno Los Andželo priemiestyje Santa Monikoje su savo motina Jackie Stallone, kuri pripažįsta, jog dukros liga dar labiau padidino skausmą dėl tragiškos jos vaikaičio Sage'o mirties praeitą mėnesį.

Jackie sakė dienraščiui „New York Post“: „Praradus anūką tai tapo nebepakeliama. Toni Ann išties nesijaučia gerai. Jai 4-osios stadijos plaučių vėžys; ji serga kepenų vėžiu, jis išplito į jos smegenis.“

„Jaučiuosi siaubingai netekusi anūko ir kai (į ligoninę buvo paguldyta) mano dukra, kuriai 48 metai. Tai nelengva. Nežinau, ką daryti... Gydytojai nemano, kad jai pagerės... Norėčiau parsivežti ją namo. Ji sąmoninga ir kai kada reaguoja, tačiau nelabai, - pridūrė ji. - Mums reikia stebuklo. Aš tebetikiu stebuklais - tai vienintelis dalykas padedantis gyventi. Visada galvoju, kad įvyks koks nors stebuklas, kad ji pabus ir kad visa tai tebus blogas sapnas. Noriu, kad ji būtų su mumis iki pat paskutinės valandos. Ji atrodo gražiai, gulėdama ten. Tačiau jos būklė kritinė.“

Tuo tarpu pats Sylvesteris stengėsi atrodyti nesugniuždytas per savo pirmąjį viešą pasirodymą po Sage'o mirties, kai jis ketvirtadienį dalyvavo savo naujojo filmo „Nesunaikinami 2“ pristatyme Prancūzijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.