Milijardierius G. Sorosas veda trečią kartą

Investuotojas

G. Sorosui tai bus trečioji santuoka, o T. Bolton - antroji.<br>Reuters
G. Sorosui tai bus trečioji santuoka, o T. Bolton - antroji.<br>Reuters
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 13, 2012, 11:32 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:58 AM

G. Sorosas ir T. Bolton, kurie susipažino 2008-ųjų pavasarį, oficialiai apie savo sužadėtuves paskelbė per pobūvį G.Soroso vasarnamyje Soutamptone Niujorko valstijoje, kuriame dalyvavo grupelė draugų ir giminaičių, sakė vienas milijardieriaus aplinkos žmogus.

G. Sorosas 40-metei T.Bolton pasipiršo prieš kelias savaites, savaitgalį lankydamasis vasaros pajūrio kolonijoje Hamptonse Long Ailande, kur dažnai poilsiauja Niujorko turtuoliai.

G. Sorosui tai bus trečioji santuoka, o T. Bolton - antroji. Ji trumpą laiką buvo ištekėjusi 10-ajame dešimtmetyje. G. Sorosas iš ankstesnių santuokų turi penkis vaikus.

Pernai buvusi G. Soroso mergina Adriana Ferreyr Manhatano teisme pateikė ieškinį, kuriame teigia, kad jis netesėjo pažado nupirkti jai butą. G. Sorosas savo ruožtu pateikė prašymą atmesti buvusios brazilų muilo operų žvaigždės ieškinį.

Be to, 2011 metais G. Sorosas, kuris aktyviai remia politiškai liberalias kampanijas ir dažnai kalba pasauliniuose ekonomikai skirtuose renginiuose, savo apribotos rizikos fondą pavertė šeimos biuru ir liovėsi tvarkęs pinigus investuotojams iš išorės.

G. Sorosas ypač garsus tuo, kad gerai pasipelnė iš dabar jau istorine laikomos prekybos prieš du dešimtmečius, kai sumaniai išlošė iš britų svaro devalvacijos.

T. Bolton, kuri kažkada buvo pradėjusi maisto papildų verslą internete, o dabar vadovauja internetiniam jogos mokymo verslui, Majamio universitete yra įgijusi verslo magistro laipsnį.

Rožinio aukso „Graff“ sužadėtuvių žiedas, kurį jai padovanojo G. Sorosas, yra papuoštas deimantu su platinos aptaisu, sakė milijardieriaus aplinkos žmogus.

Tarp minėto pobūvio G. Soroso vasarnamyje svečių buvo žurnalistė Jane Bryant Quinn ir Byronas Wienas iš „Blackstone“.

Anksčiau šiais metais „Reuters“ pranešė, kad G.Soroso sūnus Jonathanas, kuris pernai rugsėjį pasitraukė iš kasdienio „Soros Fund Management“ reikalų tvarkymo, nusprendė įsteigti savo paties šeimos biurą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: : Lithuanian challenges in Green Finance and Global Agenda