Susižadėjo aktoriai J. Aniston ir J. Theroux

41 metų J. Theroux anksčiau nebuvo vedęs.

J. Aniston ir J. Theroux susitikinėti pradėjo 2011 metų gegužę.<br>"Reuters"
J. Aniston ir J. Theroux susitikinėti pradėjo 2011 metų gegužę.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 13, 2012, 2:47 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:52 AM

Justinas Theroux penktadienį nuostabiai atšventė gimtadienį ir gavo nepaprastą dovaną - jo mergina, Jennifer Aniston, sutiko su jo pasiūlymu tekėti“, - žurnalui „People“ sakė J. Theroux atstovas.

Kaip rašo žurnalas, abu aktoriai, kurie drauge vaidino filme „Kelionių aistra“, susitikinėti pradėjo 2011 metų gegužę.

43 metų J. Aniston 2000-aisiais ištekėjo už Holivudo žvaigždės B. Pitto, bet ta santuoka 2005-aisiais baigėsi skyrybomis po pranešimų, kad B. Pittas žmonai buvo neištikimas su kita Holivudo megažvaigžde - Angelina Jolie.

41 metų J. Theroux anksčiau nebuvo vedęs.

J. Aniston į Holivudo žvaigždyną pateko gavusi Reičelės vaidmenį situacijų komedijoje „Draugai“, kurią televizija NBC nuo 1994-ųjų rodė 10 metų.

Su tuo vaidmeniu ji pelnė kelis rimtus apdovanojimus, tarp jų - „Emmy“ ir „Auksinį gaublį“.

J. Aniston suvaidino ir keliuose sėkmės sulaukusiuose filmuose, tokiuose kaip „Vienintelė“, „Gera mergaitė“, „Briusas Visagalis“ ir „Išsiskyrimas“.

Praėjusį vasarį aktorė gavo savo žvaigždę Holivudo šlovės alėjoje, kuri reiškia, kad kino industrija pripažino jos talentą ir pasiekimus.

Po skyrybų su B. Pittu ji susitikinėjo su tokiais vyrais kaip aktorius Vince'as Vaughnas, su kuriuo drauge vaidino „Išsiskyrime“.

Tačiau santykiai su V. Vaughnu 2006-aisiais nutrūko. Nesusiklostė aktorei ir vėlesni santykiai su britų modeliu Paulu Sculforu ir popmuzikos dainininku Johnu Mayeriu.

J. Theroux karjera yra gerokai kuklesnė. Jis labiausiai žinomas savo darbu filmuose „Malholando kelias“ ir „Vidaus imperija“.

Be to, 2008-ųjų HBO miniseriale „Džonas Adamsas“ jis suvaidino Johną Hancocką, 2006-aisiais režisavo savo pirmąjį filmą - „Atsidavimas“, kuris debiutavo 2007-ųjų Sandanso festivalyje.

Tačiau jis yra kilęs iš žvaigždžių šeimos - jo giminaičiai yra rašytojai Paulas Theroux, Alexanderas Theroux ir Peteris Theroux .

J. Theroux ir J. Aniston sužadėtuvės nėra netikėtos, nes buvo pranešta, kad pora už maždaug 22 mln. dolerių nusipirko namą prašmatniame Los Andželo rajone Bel Ere.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.