Indijoje – skandalas dėl A. Ray svorio ir pernelyg retušuotų reklamų

Bolivudo žvaigždė Aishwarya Ray Bachchan neseniai pasirodžiusiose juvelyrinių dirbinių reklaminėse nuotraukose ir vėl įrodo, kodėl yra vadinama viena gražiausių pasaulio moterų. Aktorė, dėvinti tradicinę indų vestuvių suknelę bei įsupta į auksaspalvį audinį atrodo švytinti, liekna, jos oda spindi kaip reklamuojami „Kalyan“ dirbiniai, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2012, 12:09 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:33 AM

Buvusi „Mis pasaulis“, ištekėjusi už žymaus indų aktoriaus sūnaus Abhoshek Bachchan, praėjusių metų lapkritį susilaukė dukters Aaradhya’os ir nuo tada yra smarkiai kritikuojama indų žiniasklaidos, nes neskuba atsikratyti nėštumo metu priaugto svorio. Šią kritiką dar labiau paskatino naujoji reklama, kuri, anot apžvalgininkų, yra padailinta retušavimo programomis.

Tinklalapis Bollywoodlife.com skelbia: „Mums nepavyksta išsiaiškinti, ar aktorė išties pagaliau atsikratė nereikalingų kilogramų, ar nuotraukos yra gerokai pataisytos „Photoshop“ programa. Vis tik tenka pripažinti, jog reklama labai estetiška, nes atrodo, jog A. Ray Bachchan nardo auksiniame vandenyje.“

Spėlionės paskatino ir šį birželį užfiksuotos gražuolės su dukra nuotraukos, kuriose aktorė vis dar neatrodo grįžusi į savo įprastinę formą, tad nežinoma, ar jai padėjo intensyvus kelių mėnesių darbas sporto salėje, ar profesionalūs retušuotojai.

Reklamą kūręs fotografas Kiran Deohans pakalbintas žurnalistų stojo aktorės pusėn ir gyrė jos darbo etiką bei grožį: „A. Ray Bachchan, į darbą grįžusi nepraėjus net metams nuo gimdymo, sugebėjo visus sužavėti savo grožiu bei atsidavimu. Ji – tokia pati, kokia ir anksčiau: profesionali, aistringa ir tikrai viena gražiausių moterų, su kuriomis man yra tekę dirbti. Ji spindėjo ne tik besilaukdama vaiko, bet ir dabar.“

Aktorė, kuri pasaulyje išgarsėjo nusifilmavusi Holivudo filme „Nuotaka ir prietarai“, visa šį laikotarpį sugebėjo išlaikyti šaltus nervus bei nekreipti dėmesio į kritikus, smerkiančius moterį už nenorą atgauti puikią figūrą. A. Ray Bachchan tvirtina, jog tiesiog nori pasimėgauti motinyste.

Pirmoji kritikos banga Bolivudo gražuolę užliejo dar gegužę, kai viešumoje ji pasirodė su dvigubu pagurkliu ir paskatino fanų pasisakymus, jog atsikratyti nereikalingo svorio yra jos pareiga. Daugelis ją lygino su Victoria Beckham, kuri, praėjus vos dviems savaitėms po dukros Harper Seven gimimo, vėl grįžo į savo įprastinę nulinio dydžio formą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.