Kembridžo kunigaikštienės Kate pusseserė nusimetė drabužius „Playboy“

Nors Katrina Darling dar neseniai buvo tik Sunderlando miestelio klubų burleskos šokėja, neseniai peržiūrėtas jos giminės medis parodė, jog mergina – Kembridžo kunigaikštienės Katherine (arba kitaip vis dar vadinamos Kate) pusseserė. Nuo tada K. Darling gyvenimas apsivertė aukštyn kojom – ji jau pozuoja žurnalui „Playboy“ ir už tai gaus net šešių skaitmenų atlygį.

K. Darling gyvenimas apsivertė aukštyn kojom – ji jau pozuoja žurnalui „Playboy“ ir už tai gaus net šešių skaitmenų atlygį.<br>„Playboy"
K. Darling gyvenimas apsivertė aukštyn kojom – ji jau pozuoja žurnalui „Playboy“ ir už tai gaus net šešių skaitmenų atlygį.<br>„Playboy"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2012, 11:10 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:00 AM

22-ejų britė pasirodys ant rugsėjo mėnesio leidinio viršelio, o viduje bus galima grožėtis aštuoniais puslapiais atvirų nuotraukų – vienoje iš jų modelis pozuoja ant avikailio kilimo ir nesegi liemenėlės.

Žiniasklaidos dėmesys merginą apakino dar prieš garsiosios giminaitės vestuves praėjusiais metais, kai buvo išaiškinta, jog jos yra antros eilės pusseserės. K. Darling močiutė yra kunigaikštienės prosenelio Thomaso Harrisono sesuo. Tiesa, savo pusseserės, kada nors tapsiančios karaliene, šokėja bei modelis dar nebuvo sutikusi.

K. Darling teigia, jog niekada nebandė susisiekti su Middletonų šeima, jau ilgą laiką šoka burleską ir mano, jog sėkmingas atradimas tėra sutapimas. Ji ir toliau šoka bei kuria choreografines kompozicijas, o vieną neseniai paskyrė karalienės jubiliejui, pavadino „Dieve, saugok karalienę“ ir atliko „Whisky Mist“ naktiniame klube.

Pasirodymo pradžioje K. Darling dėvėjo raudoną korsetą, papuoštą Didžiosios Britanijos vėliavos motyvais, ir nedidelę karūną. Šokiui įsibėgėjus ji drabužius nusimetė bei liko tik su kelnaitėmis bei spenelius dengiančiais kutais.

Iki šių metų K. Darling dirbo „Barklays“ banke, tačiau niekada neslėpė, ką veikia vakarais bei naktimis. Jos teigimu, bendradarbiai privataus turto skyriuje į hobį žiūrėjo kaip į paprastą linksminimosi būdą.

Šiuo metu šokėja planuoja persikraustyti į Niujorką bei pasistengti iš netikėtai užklupusios šlovės išspausti viską, ką tik gali.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.