Buvusi JAV valstybės sekretorė C. Rice tapo amerikietiškojo futbolo aprangos modeliu

Nors NFL (JAV Nacionalinė futbolo lyga) naujoji reklaminė kampanija „Mano komanda“ daug džiaugsmo mados industrijoje nesukėlė (ten vyrauja sportinės komandų palaidinės), daugelį nustebino nuotraukose besišypsantis modelis, palaikantis savo komandą – garsi politikė ir buvusi JAV valstybės sekretorė Condoleezza Rice.

C. Rice nuotraukose demonstruoja savo mylimiausios Klivlendo amerikietiškojo futbolo komandos marškinėlius
C. Rice nuotraukose demonstruoja savo mylimiausios Klivlendo amerikietiškojo futbolo komandos marškinėlius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 15, 2012, 9:28 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:47 AM

Debiutuojantis modelis nuotraukose demonstruoja savo mylimiausios Klivlendo amerikietiškojo futbolo komandos marškinėlius, pritaikytus prie jos figūros. Politikės pasirinkimas – tikrai ne atsitiktinis, nes šios komandos sirgaliai mėgsta puoštis elegantiškais smėlio spalvos lietpalčiais, ryškiai oranžiniais šalikais bei delikačiais simboliniais papuošalais. Nieko pernelyg ypatingo, tačiau tikrai geriau nei milžiniškas pirštas ar vadinamieji alaus akiniai.

Politikė nepamiršto apie savo avantiūrą paskelbti ir socialiame tinkle, kur parašė, jog palaiko NFL ir aistringai serga už Klivlendo „rudąją“ komandą. Nors pačiai politikei tai tapo smagia patirtimi, tai buvo ir savotiška dovana jos gerbėjams, kurie tikėjosi, jog C. Rice tarp Mitto Romney bendražyge JAV prezidento rinkimuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.