K. Kardashian savo išvaizdai per metus išleidžia 300 000 litų

Holivudo garsenybės Kim Kardashian karjera yra paremta itin seksualia išvaizda, tad moteris neslepia, jog grožio puoselėjimas jau tapo jos darbu. Realybės šou dalyvė penkiolika milijonų „Twitter“ sekėjų nuolat pamalonina nuotraukomis iš sporto salės, grožio salonų bei fotosesijų užkulisių. Vis tik nedaugelis žino, jog jos grožis yra vertas net daugiau nei 66 tūkstančių svarų sterlingų (apie 290000 litų) per metus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 15, 2012, 9:11 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:47 AM

Į šią sumą neįskaičiuojamos nemokamai gaunamos dovanos bei procedūros, kuriomis nuolat mėgaujasi įžymybė. Tarp jų – „OPI“ nagų lakas, odos stangrumą puoselėjantis makiažas, įvairūs vitaminai bei dietiniai papildai.

Žurnalas „Heat“ rašo, jog kiekvieną mėnesį K. Kardashian savo grožiui išleidžia virš 5500 svarų sterlingų (apie 24000 litų) bei net 180 valandų praleidžia salonuose, kur jai atliekamos procedūros su 24 karatų auksu, kūno šveitimas tekila, kiekvieną savaitę priauginamos blakstienos. 31-erių moteriai tai – kasdienybė. Neseniai kalbėdama su žymia laidų vedėja Oprah Winfrey ji atskleidė, kad ne kartą savo veidą koregavo ir lazeriu.

Lazerio procedūros K. Kardashian ne kartą padėjo kovoti su celiulitu ar raukšlėmis, tačiau jos žvaigždės kišenę patuština 2000 svarų sterlingų (apie 8760 litų). Svarbūs ir ilgi dailūs plaukai – juos priaugina bei prižiūri Beverli Hilso žvaigždžių stilistas Philip Wolffas, pas kurį apsilankyti kainuoja 500 svarų sterlingų (apie 2200 litų).

Vis tik nemažai laiko K. Kardashian praleidžia ir sporto klube, kur puoselėja savo garsiąją itin moterišką figūrą. 157 centimetrų ūgio žvaigždė kasdien sportuodama sveria 54 kilogramus, tad nenorėdama prarasti formos sporto salę aplankė net atostogų Havajuose su Kanye Westu metu. Jos asmeninis treneris Gunnaras Petersonas atskleidė, kad „Kim dirba nepaprastai sunkiai – ji sportuoja ir ką tik išlipusi iš lėktuvo, ir kitos dienos šeštą valandą ryto“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.