Nėščia R. Williams žmona į Londoną atskrido lydima medikų

Britų dainininkas Robbie'is Williamsas atvyko į Londoną kurti naujo muzikinio klipo. Paskui jį atskrido ir nėščia mylimoji Ayda Field. Amerikietė į Didžiąją Britaniją privačiu lėktuvu atskrido lydima visos medikų komandos. Būsimas tėvelis juos nusamdė tam atvejui, jeigu prasidėtų gimdymas. Dukra pasaulį išvysti turėtų bet kurią dieną, todėl sutuoktiniai planuoja likti Londone.

Dainininkas R. Williamsas ir aktorė A. Field netrukus susilauks dukters.<br>"Reuters" ir robbiewilliams.com
Dainininkas R. Williamsas ir aktorė A. Field netrukus susilauks dukters.<br>"Reuters" ir robbiewilliams.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 17, 2012, 5:52 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:44 AM

Pora apie būsimą dukrą žiniasklaidai pranešė dar kovo mėnesį. Akivaizdu, kad mažosios Williams pora nekantriai laukia. Visai neseniai dainininkas savo tinklaraštyje paskelbė nėščios A. Field nuotrauką, pakomentuodamas, kad tai dvi jo mylimiausios mergytės.

R. Williamsas draugams sakė norintis, kad jo dukra gimtų Didžiojoje Britanijoje ir turėtų šios šalies pilietybę. Taip pat pranešama, kad dainininkas ieško namo gimtinėje.

„Robbie's visada tikėjosi, kad jo vaikas gims Didžiojoje Britanijoje. Tai jam yra labai svarbu. Į Ameriką jis iškeliavo norėdamas pasimėgauti tos šalies kultūra, anonimiškumu, klimatu. Tačiau jo širdis vis dar priklauso Britanijai. Robbie's nori, kad jo tėvai galėtų matyti anūkėlę“, – „Daily Mirror“ sakė dainininko draugas.

Naujajame muzikiniame klipe R. Williamsą partrenkia automobilis. Pasipuošęs rausvu kostiumu dainininkas šoka ir dainuoja Londono gatvėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.