Įžymybių šunims - dizainerių kurti rūbai ir deimantais inkrustuoti antkakliai

Kaip dažnai mėgstame skųstis šunišku gyvenimu. Tačiau ar tikrai šunų gyvenimas toks prastas? Įžymybių augintiniai žengia raudonu kilimu greta šeimininko, jiems atliekamos įvairios grožio procedūros. Šiems šunims gerbėjų netrūksta, o dizaineriai, jų įkvėpti, sukuria rūbų kolekcijas. Tad kaipgi įžymybės lepina savo augintinius?

Dainininkas R. Williamsas ir aktorė A. Fields.<br>robiewilliams.com
Dainininkas R. Williamsas ir aktorė A. Fields.<br>robiewilliams.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 19, 2012, 5:48 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:14 AM

Paris Hilton čikuakua veislės kalytė Tinkerbell kartu su šeimininke pasirodė visuose penkiuose televizinio projekto „The Simple Life“ (liet. „Paprastas gyvenimas“) sezonuose. Dažniausiai Tinkerbell būdavo papuošta specialiai dizainerių kurtais drabužėliais. P. Hilton taip pat yra sukūrusi šunų drabužių kolekciją. Ji tikina, kad ją įkvėpė 17 jos auginamų šunų.

Kartą P. Hilton namai buvo apiplėšti. Po šio įvykio Tinkerbell dingo šešioms dienoms. Asmeniui, kuris ją surastų, P. Hilton pasiūlė penkių tūkstančių JAV dolerių.

Ne visiems patiko išlepinta kalytė. 2004 metais pasaulį išvydo sarkastiškas kūrinys „The Tinkerbell Hilton Diaries: My Life Tailing Paris Hilton“ (liet. „Tinkebell Hilton dienoraštis: mano gyvenimas sekiojant paskui Paris Hilton“).

Tokios pat veislės kalytę turi dainininkė Britney Spears. Bit Bit tapo žinoma, kai dainininkė ją pasiėmė žengdama raudonu kilimu. Maža kalytė tądien segėjo 100 tūkstančių JAV dolerių vertės deimantais inkrustuotą antkaklį.

Tai dar ne viskas. Prieš keletą metų Bit Bit dažnai nešiodavo prabangius kailinius, jai buvo skirta „princesės lova“. Štai jorkšyro terjerui B. Spears leido nusilengvinti ant Zaco Poseno kurtos suknelės, kurios vertė beveik 7 tūkstančiai JAV dolerių.

Populiarios pokalbių laidos vedėja Oprah Winfrey nuolat naudojosi viešumu, kad atkreiptų žmonių dėmesį į benamių gyvūnų problemą. Prieš porą metų ji į laidą atsivedė du jaunus spanielių veislės kalytes. Jas ji pavadino Sunny ir Lauren.

Adamas Sandleris visiems žinomas kaip aktorius, vaidinantis komedijose. Dauguma mano, kad toks jis ir realiame gyvenime. Visgi A. Sandleris yra šeimos žmogus ir beprotiškai myli gyvūnus. Pirmasis aktoriaus šuo buvo buldogas Meatballas.

2003 metais A. Sandleris susituokė su aktorė Jacqueline Samantha Tython. Vestuvių ceremonijoje Meatballas vilkėjo juodą kostiumą. Pasak aktoriaus, šuo buvo pats garbingiausias svečias po A. Sandlerio tėvų ir artimiausių draugų.

Vis dėlto komikas lieka komiku. Meatballo vardas, išvertus į lietuvių kalbą, reiškia mėsos kukulį. Antrojo šuns, pavadintu Matzoballu, reiškia tradicinės žydų duonos gabalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.