Paparacų įamžinti kadrai: žvaigždžių kasdienybė

Holivudo garsenybės nužengusios nuo raudonojo kilimo visaip bando išvengti paparacų dėmesio. Tamsinti akiniai, sportiniai drabužiai ir kepurės – vieni pagrindinių dalykų, kurių nepamiršta aktoriai ir dainininkai, norėdami gatvėje likti nepastebėti.

Aktorė Olga Kurylenko poilsiauja Majamyje.<br>AOP
Aktorė Olga Kurylenko poilsiauja Majamyje.<br>AOP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 20, 2012, 7:15 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:37 AM

Tačiau jiems tai ne visada pavyksta. Nuolat internetiniuose portaluose, televizijos laidose ir kino teatrų salėse matomi veidai visuomenei įsimena aiškiai, todėl ir užsimaskavusios įžymybės iškart išsiskiria iš minios.

Tiesa, ne visos jos dengiasi veidą delnais ar kiūtina į atokesnį gatvės kampelį. Kai kurios iš jų maloniai pamoja fotografams ir žingsniuoja toliau.

Žinoma, poilsiaujant su mylimaisiais arba šeima norisi privatumo, todėl išvydę fotografus atostogų metu garsenybės kaip reikiant įsiunta. Net ir turėdamos kelias laisvas savaites su šeima, įžymybės negali atsipalaiduoti ir veikti tą patį, ką ir paprasti mirtingieji. Jie žino, kad kitą rytą didžiausi pasaulio internetiniai portalai mirgės nuo įamžintų intymių jų akimirkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?