Apsinuoginęs princas Harry įklimpo iki ausų

Princas Harry nenurimsta net po to, kai jo nuogutėlio nuotraukos žaibiškai praskriejo interneto platybes. Vaikinas užfiksuotas vasariškai nusiteikęs, plepantis su draugais ir besiglėbesčiuojantis su kažkokia blondine, skelbiama „The Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 24, 2012, 11:22 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:38 AM

27-erių princo drastiški kadrai, kuriuose jis pozuoja nuogas su nepažįstamaisiais Las Vegaso viešbutyje, padaryti penktadienio vakarą. Reporterio užklaustas apie šį vakarėlį, Harry nėrė į savo vietą šalia jo laukusiame automobilyje ir stengėsi paslėpti veidą. Jo šeši apsaugininkai taip pat atliko savo darbą – princas su visa trijų „Cadillac Escalade“ vilkstine greitai išvažiavo.

Sensacingos nuotraukos, kuriose Harry nuogas šoka striptizą ir linksminasi su paslaptingomis merginomis, antradienio popietę pasirodė įžymybių portale tmz.com. Iškart po to jis pastebėtas mašinų stovėjimo aikštelėje Los Andžele, kur jis širdingai atsisveikino su savo draugais prieš išskrisdamas atgal į Didžiąją Britaniją.

Bando užglaistyti skandalą

Pikantiški kadrai daryti kito vakarėlio dalyvio telefonu VIP apartamentuose penkių žvaigždučių „Wynn Hotel“ viešbutyje, kai Harry pasikvietė grupelę nepažįstamųjų pažaisti „striptizo biliardą“. Ant savęs neturintis nieko, išskyrus išskirtinį kaklo papuošalą, princas nufotografuotas apkabinęs pusnuogę merginą. Kitoje nuotraukoje jis ranka prisidengęs savo genitalijas, o už jo nuogo kūno slepiasi brunetė.

Nuotraukos iš pradžių pasirodė tik tmz.com, tačiau vėliau jos paplito daugybėje pasaulio portalų, įskaitant CNN. Grįžus namo, princo palyda kaip įmanydama stengėsi sumažinti padarytą žalą. Jie susisiekė su Spaudos skundų komisija ir pareikalavo, kad Didžiosios Britanijos spauda susilaikytų nuo lengvai prieinamų nuotraukų publikavimo.

Suprantama, kad princo darbuotojai praleido visą dieną įkalinti susitikimuose, kuriuose spręsta, kaip geriau susidoroti su skandalu, kai po 10 dienų atostogų princas grįžo į tėvynę tęsti savo karinės tarnybos. Toks nerūpestingas jaunuolio elgesys visai karališkajai šeimai užtraukė didžiulę gėdą.

Net kilo klausimų dėl jo iš mokesčių mokėtojų kišenių apmokamų apsaugininkų elgesio. Jie lydi princą visą laiką ir mažiausiai trys buvo šioje kelionėje. Iki šiol neaišku, kodėl jie nepatarė Harry nežaisti „striptizo biliardo“, kodėl nesutrukdė kažkam fotografuoti, ir ar jie apskritai stebėjo įvykius.

„Nuleido garą"

Bakingamo rūmai atsisakė komentuoti nuotraukas, tad neaišku, ką mano karalienė apie savo anūko siautėjimą. Vis dėlto aukštesnieji karališkos šeimos šaltiniai „The Daily Mail“ aiškiai pasakė, kad princas buvo atostogose savo apartamentuose ir tikėjosi privatumo.

Kitas artimas princui šaltinis pridūrė: „Harry visuomet buvo energingas ir taip jis tik „nuleido garą“.

Jam taip pat teks susitikti su armijos viršenybe – jų taisyklės skelbia, kad „netinkamas viešas elgesys“ nėra pateisinamas, ypač tada, kai jis suteršia Didžiosios Britanijos ginkluotųjų pajėgų reputaciją.

Portalas, paviešinęs nuotraukas iš princo atostogų Nuodėmių mieste, rašė, kad „triukšmingas vakarėlis“ vyko po to, kai Harry kompanija susipažino su „grupele karštų pupyčių“ ir nusprendė pratęsti vakarą. Princas apsigyveno viešbutyje su kazino praėjusią savaitę, kaip jis sakė vienam ten viešėjusiam svečiui, kad gerai pasiaustų. Kambarys turi savo liokajų, žaidimų kambarį su biliardo stalu.

Harry apsaugininkai atsisakė komentuoti incidentą, o buvęs karališkosios apsaugos pareigūnas Dai'us Daviesas sutiko, kad galėjo būti sunku sulaikyti princą, kurį jis apibūdino kaip „puikų vyrą“, tačiau „košmarą“, kurį kartais sunku suvaldyti. „Mes mokame didžiulius pinigus, kad šį jauną vyrą visur lydėtų apsauga. Jis jaunas ir su daug testosterono, tačiau bandoma laikyti pusiausvyrą ir kartais tai nepavyksta“, - teigė jis dienraščiui „Telegraph“.

Griauna savo įvaizdį

Įvykiai Las Vegase sugriovė karališkos šeimos sunkiai bandytą sukurti gerą šio vakarėlių liūto įvaizdį. Anksčiau šiemet princas atliko savo pirmąjį oficialų žygį karalienės vardu ir sužavėjo valstybės vyrus ir visuomenę nuo pat Bahamų iki Brazilijos.

Kelionė buvo tokia sėkminga, kad išsyk planuota antra, jei tik tai nebūtų trukdę jo karinei tarnybai. Jam dėl to net buvo suteikta svarbių pareigų Londono olimpiadoje, įskaitant oficialaus Didžiosios Britanijos komandos ambasadoriaus pareigas ir dalyvavimą vietoj karalienės reikšmingoje uždarymo ceremonijoje.

Jo seneliui princui Philipui neseniai tris kartus per keletą mėnesių patekus į ligoninę, ant jaunosios kartos pečių krinta dar daugiau pareigų, tačiau bus sudėtinga atsikratyti nekokios reputacijos. Siautulingų atostogų Las Vegase metu jis ne kartą nufotografuotas besilinksminantis be marškinėlių.

Iššūkių princas

Tačiau Harry charizmos ir išradingumo netrūksta netgi mesti iššūkį palenktyniauti plaukimo čempionui Ryanui Lochte'ui, jį netikėtai sutikus „Wynn Hotel“ viešbučio naktiniame klube.

R. Lochte'as, kuris Las Vegase šventė savo 28-ąjį gimtadienį, „The Daily Mail“ sakė: „Buvo tikrai linksma lenktyniauti su princu Harry. Jis šaunus vyrukas ir man buvo didelė garbė su juo susitikti. Buvau nustebintas jo iššūkio. Nė nenumaniau, ar jis gerai plaukia, bet neketinau lengvai jam pasiduoti! Jis buvo puikus varžovas, bet galų gale laimėjo JAV komanda. Kitą kartą, kai būsiu Jungtinėje Karalystėje, būtų puiku susikauti kokioje nors jo srityje.“

Harry netgi sugebėjo aplenkti Usainą Boltą 20 jardų bėgime šiemet, kai atitraukė jo dėmesį prie starto linijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.