Karščiausių šios vasaros romanų dešimtukas

Holivudo įžymybėms ši vasara buvo karšta ir įtempta. Per ją užsimezgė ne vienas romanas. Meilės aistros virė visų širdyse, pradedant nuo seksualiausių dainininkų ir didžiųjų ekranų žvaigždžių, užbaigiant realybės šou dalyviais ir olimpiados atletais. Radaronline.com išrinko 10 daugiausiai dėmesio pritraukusių vasariškų romanų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-02 15:14, atnaujinta 2018-03-17 00:19

Dainininkė Katy Perry ganėtinai neseniai išsiskyrė su Russellu Brandu, spėjo artimai pabendrauti su „Florence and the Machine“ gitaristu Robertu Ackroydu. Nuo šiol ji susitikinėja su liūdnai pagarsėjusiu amžinu viengungiu Johnu Mayeriu. Ar pavyks jai sutramdyti vieną žymiausių Holivudo širdžių daužytojų?

Aktorius R. Brandas taip pat nelieja ašarų dėl iširusių santykių. Komikas susitikinėja su aktorės Jordana Brewster jaunėle seserimi Isabella.

Modelis Kim Kardashian, išsiskyrusi su Krisu Humphries'u, pradėjo susitikinėti su dainininku Kanye'u Westu. Viešumoje pora pasirodė vos prieš keletą mėnesių. Nuo to laiko jie tapo neišskiriami. Sklinda kalbos, kad pora nori kuo greičiau susituokti.

Beje, K. Kardashian santuoka su K. Humphries'u truko vos 72 dienas.

Po keleto skausmingų išsiskyrimų dainininkė Taylor Swift pagaliau atrado laimę jaunesnio vaikino glėbyje. Viešumoje pora pasirodė tik tada, kai dainininkės vaikinui Conorui Kennedy'iui suėjo 18 metų.

Olimpiados auksinis berniukas Michaelis Phelpsas susižvejojo ne tik auksinius medalius, bet ir naują merginą Megan Rossee. Tačiau jam reikėtų būti atsargiam, M. Phelpso draugai perspėja, kad Megan juo naudojasi tik norėdama išgarsėti.

Štai aktorius Ashtonas Kutcheris užmezgė romantiškus santykius su Mila Kunis. O jo buvusioji, Demi Moore, pradėjo susitikinėti su Martinu Hendersonu.

Radaronline.com paskelbtame sąraše yra aktorė Emily Maynard ir verslininkas Jefas Holmas, aktorė Sharon Stone ir modelis Martinas Micas, dainininkė Miley Cyrus ir aktorius Liamas Hemsworthas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.