Lady Gagos nuotraukos prieš ir po retušavimo „Vogue“ viršeliui (video)

Rugsėjį pasirodysiančio „Vogue“ žurnalo viršelį puoš dainininkė Lady Gaga. Businessinsider.com pastebi, kad nuotraukas redagavęs asmuo itin pasistengė. Nuotraukoje dainininkė atrodo kiek kitaip nei oficialiai išplatintame fotosesijos vaizdo įraše.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 2, 2012, 3:55 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:17 AM

Palyginus Lady Gagos figūrą vaizdo įraše ir nuotraukoje ant žurnalo viršelio, fotografijoje dainininkė atrodo daug lieknesnė. Po koncerto Vilniuje užsienio ir Lietuvos žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad Lady Gaga pastambėjusi. Ko gero tai ir bandė paslėpti fotografai.

„Vogue“ surengtoje fotosesijoje Lady Gaga nuolat keitė aprangą. Viename kadrų ji vilki liemenį išryškinančią ryškiai rožinę suknelę, kitame – trumpą juodą tuniką, dar kitame – blizgantį sijoną ir prie jo priderintą raudoną megztuką, galiausiai ji fotografams pozuoja pasipuošusi prabangiais juodais kailiniais.

Vaizdo įraše matyti, kad dainininkei patinka pozuoti fotografams. Nenuostabu, su profesionaliausiais mados fotografais Mertu Alasu ir Marcusu Piggott'iu ji dirbo ne pirmą kartą. Jų fotografuotų įžymybių sąraše dar yra Madonna, Gisele Bundchen, Shakira, Victoria Beckham ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.