Širdžių ėdikas J. Iglesias laimingesnis jaučiasi dabar nei jaunystėje

Dainininkas Julio Iglesias, netrukus švęsiantis 69-ąjį gimtadienį, yra puikios fizinės, dvasinės formos ir neprarado širdžių ėdiko reputacijos. „Mane traukia moters kvapas”, – tikina garsusis ispanas, kuris yra koncertavęs ir Lietuvoje.

„Neslėpsiu, turėjau daug moterų, bet milijonai vyrų gali pasigirti dar įspūdingesniu skaičiumi”, – kalbėjo Julio Iglesias.<br>P. Lileikis
„Neslėpsiu, turėjau daug moterų, bet milijonai vyrų gali pasigirti dar įspūdingesniu skaičiumi”, – kalbėjo Julio Iglesias.<br>P. Lileikis
Daugiau nuotraukų (1)

("Stilius")

Sep 6, 2012, 1:44 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:19 PM

Dainininkas tikina, kad yra labai seksualus ir mažiausiai du kartus per dieną mėgaujasi meilės žaidimais. Sūnus Enrique yra prasitaręs, kad jo tėvas į kažkokį sąsiuvinį rašė savo buvusių draugužių vardus.

Tad nieko nuostabaus, kad pagrindinė skyrybų su pirmąja žmona – elegantiška, labai išmintinga filipiniete, televizijos laidų vedėja Isabel Preysler, priežastis buvo nepasotinamas seksualinis J. Iglesias apetitas.

Iš septynerius metus trukusios pirmosios santuokos atlikėjas susilaukė dviejų sūnų Julio Jose, Enrique ir dukters Chabeli.

Po skyrybų J. Iglesias daugiau nei dešimt metų mėgavosi vienišiaus gyvenimo malonumais tol, kol sutiko 22 metais jaunesnę olandę modelį Mirandą Johanną Marią Rijnsburger.

Pora buvo kartu nuo 1990-ųjų, bet susituokė tik 2010 metais. Sutuoktiniai susilaukė penkių vaikų: Miguelio Alejandro, Rodrigo, Victorios ir Cristinos, Guillermo.

J. Iglesias niekada nepusryčiauja, tik išgeria greipfrutų sulčių. Jis nevartoja kofeino, druskos, cukraus. Kartkartėmis išgeria raudonojo vyno.

Labiausiai atlikėjas mėgsta valgyti česnakais įdarytus pomidorus, nes tai labai sveika. Žvaigždė nerūko, nors būta meto, kai per dieną sutraukdavo pakelį cigarečių. Žvalumo jam teikia kasdienis plaukiojimas ir vaikščiojimas sparčiu žingsniu.

– Jūsų pastarojo meto albumą „Best of Julio Iglesias” sudaro ankstesnių laikų dainos. Kodėl staiga nusprendėte atsigręžti į praeitį?

– Prisipažinsiu, savo karjeros pradžioje dainavau ne taip jau gerai. Laikiau save veikiau autoriumi nei atlikėju. Metams bėgant padėtis keitėsi, ir aš pradėjau tikrai gerai dainuoti.

– Kada jautėtės laimingesnis – jaunystėje ar dabar, būdamas brandus?

– Žinoma, dabar. Turiu puikią šeimą, rengiu koncertus visame pasaulyje – pradedant Suomija ir baigiant Kinija.

Jaunystėje galvojau tik apie tai, kaip gyventi po avarijos. Dvejus metus gulėjau ligoninėje ir nežinojau, kas bus toliau: kur man eiti ir kaip rasti savo vietą gyvenime. Juk buvau futbolininkas, o po avarijos durys į ankstesnį gyvenimą užsidarė amžinai.

– Turite širdžių ėdiko ir moterų numylėtinio reputaciją. Atskleiskite paslaptį, kodėl esate taip mylimas moterų?

– Mane traukia moters kvapas, man patinka ją jausti, žavi jos kūnas.

Mėgstu, kai jos žiūri į mane. Moterys įsimyli dainininkus, bet tuo niekada nepiktnaudžiavau. Turiu aštuonis vaikus. Viena vertus, tai dar kartą byloja, kaip stipriai myliu moteris, kita vertus, įrodo, kad nesu mergišius. Mergišiai neturi vaikų. Jie žaidžia su moterimis, o aš jas myliu.

– Vadinasi, visos tos istorijos apie tai, kad esate suvedžiojęs tūkstančius moterų, prasimanytos?

– Ne, tikrai nesu toks. Prisimenu, viename anglų laikraščių perskaičiau, kad esu sugundęs tris tūkstančius moterų. Bet tai perdėta! Neslėpsiu, turėjau daug moterų, bet milijonai vyrų gali pasigirti dar įspūdingesniu skaičiumi.

– Ar nors viena pasakė „ne”?

– Žinoma! Priešingu atveju nebūčiau galėjęs kurti dainų apie nelaimingą meilę.

– Ar netrikdo tai, kad jaunos merginos pirmiausia žvelgia į jus kaip į E. Iglesias tėvą?

– Nieko baisaus. Juk tai normalu. Enrique – nuostabus atlikėjas ir mano sūnus. Susitikę su juo visada pasibučiuojame – tada matau, kad Enrique laimingas ir didžiuojasi manimi. Aš juk džiaugiuosi, kad Enrique – mano sūnus.

– Gyvenate Majamyje (JAV) drauge su daugeliu iš Lotynų Amerikos kilusių žvaigždžių: Gloria Estefan, Ricky Martinu. Ar su jomis bendraujate?

– Su Gloria ir jos vyru kartais susitinkame, o Ricky man – kaip tikras sūnus. Dar vaikystėje jis lankė mano koncertus. Tuo metu buvau pirmasis iš Lotynų Amerikos kilęs dainininkas, pelnęs pasaulinį pripažinimą. Ricky ir Gloria nesvajojo tapti tokie kaip aš, bet jie supranta, kad jei nebūtų buvę manęs, nebūtų ir jų.

– Julio, prisipažinkite, ar gimtadienis – tai proga prisigerti?

– Tai proga pasijusti laimingam. Mėgstu raudonąjį vyną, bet niekada neprisigeriu. Nenoriu prarasti kontrolės ir bijau visko, kas gali pakenkti mano balso stygoms.

Futbolininko karjerą nutraukė avarija

Julio Iglesias de la Cueva savo gyvenimą nusprendė paskirti muzikai po baisios automobilio avarijos.

1963 metų rugsėjo 22-ąją, likus dienai iki 20-ojo gimtadienio, 2 valandą nakties talentingas futbolininkas ir Madrido „Real” vartininkas nesuvaldė dideliu greičiu skriejančio automobilio. Šis apvirto, nukrito nuo stataus šlaito ir rėžėsi į medį.

Į ligoninę Julio buvo nugabentas su sutrupinta dešine koja, stipriai sužalota kairiąja veido puse ir sunkia stuburo trauma. Po sudėtingos operacijos jis beveik pusę metų buvo prikaustytas prie lovos, o po to nebegalėjo grįžti į sportą.

J. Iglesias laiko veltui neleido: klausėsi radijo, kūrė eilėraščius, o kai kažkas iš sanitarų atnešė gitarą, sukūrė savo pirmąsias dainas. Būtent muzika jam padėjo patikėti savo jėgomis ir atsistoti ant kojų.

Europoje J. Iglesias išgarsėjo po 1970 metais Amsterdame (Olandija) vykusio „Eurovizijos dainų” konkurso. Jo atlikta daina „Gwendolyne” Ispanijai pelnė 4-ąją vietą ir pakliuvo tarp populiariausių Belgijoje, Danijoje, Vokietijoje ir Šveicarijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.