Buvusios grupės „Spice Girls“ narė M. Brown išsirengė labdaros tikslais

Buvusi „spaisė“ Melanie Brown iki pusės nuoga pozavo labdaros fondui, kuris siekia informuoti visuomenę apie krūties vėžį.

Buvusi „spaisė“ Melanie Brown iki pusės nuoga pozavo labdaros fondui, kuris siekia informuoti visuomenę apie krūties vėžį.<br>"Reuters"
Buvusi „spaisė“ Melanie Brown iki pusės nuoga pozavo labdaros fondui, kuris siekia informuoti visuomenę apie krūties vėžį.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 13, 2012, 4:06 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:12 PM

Hito „Wannabe“ atlikėja atkartojo garsiąją Janet Jackson nuotrauką žurnalo „Rolling Stone“ viršeliui, o jos padorumą toje nuotraukoje saugo tik vyro Stephano Belafonte'o rankos.

Dainininkė apsinuogino dėl labdaros fondo „CoppaFeel!“, prieš švietimo apie krūties vėžį mėnesį - spalį. Šia akcija siekiama akcentuoti reguliaraus tikrinimosi svarbą.

Ta proga duotame interviu žurnalui „Cosmopolitan“ žvaigždė sako: „Kai man buvo 17, aptikau guzelį ir labai sunerimau. Pasirodė, kad tai niekis, bet jis įvarė man baimės. Nuo to laiko visuomet tikrinuosi ... Turiu tris dukteris ir vieną podukrą, tad parodysiu joms, kai jos bus vyresnės. Mano vyriausioji, 13-metė Phoenix (Finiks), iš tikrųjų tai jau daro“.

„Man patinka papai. Aš ir kitos „Spice Girls“ visuomet pačiupinėjame viena kitos krūtis - anądien Geri priėjo man iš už nugaros ir čiupo manąsias“, - pridūrė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.