Karališkoji pora nuliūdo dėl pranešimų apie nuogos Kate nuotraukas

Britų princas

Britai baiminasi, kad dėmesys Kate darosi panašus į Dianą pražudžiusį persekiojimą.<br>AP
Britai baiminasi, kad dėmesys Kate darosi panašus į Dianą pražudžiusį persekiojimą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 15, 2012, 1:32 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:31 PM

„Šis incidentas, jei tai tiesa, atsuka laikrodį 15 metų atgal“, - sakė šaltinis, drauge su karališkąja pora esantis Malaizijoje. Jis turėjo galvoje didžiulį žiniasklaidos dėmesį Williamo velionei motinai Dianai.

Diana 1997 metais žuvo per automobilio katastrofą Paryžiuje, bėgdama nuo ją persekiojusių paparacų.

Paskelbdamas apie išskirtines nuotraukas, „Closer“ savo interneto svetainėje pakvietė skaitytojus paimti naują numerį ir mėgautis „nuotraukomis, kurias pasaulis nekantrauja pamatyti; Kembridžo kunigaikštienė, iki pusės nuoga viešbučio terasoje“.

Šią dar vieną britų karališkajai šeimai nepatogią naujieną po neseniai pasirodžiusių nuogo princo Harry nuotraukų penktadienį pasigavo britų spauda.

„Jų Karališkosios Aukštybės nuliūdo sužinojusios apie tas numanomas nuotraukas“, - sakė šaltinis.

Jis pridūrė, kad monarchija tikrina tų nuotraukų autentiškumą, o tada „priims sprendimą dėl to, ką daryti“.

Jaunieji britų karališkosios šeimos nariai visus 2012 metus važinėja po pasaulį Williamo senelės, karalienės Elizabeth II valdymo 60 metų jubiliejaus proga.

Šiuo metu Williamas ir Catherine yra išvykę į devynių dienų kelionę, kuri prasidėjo Singapūre. Ketvirtadienį jie atvyko į Malaiziją, šį savaitgalį nuvyks į Saliamono salas, o dar vėliau - į Tuvalu.

Ketvirtadienį Malaizijos sostinėje Kvala Lumpūre lankydamasi slaugos ligoninėje, Kate pasakė savo pirmuosius viešus komentarus už Didžiosios Britanijos ribų - aptarė rūpinimąsi ligoniais. Britų monarchija tokiais renginiais toliau palaipsniui paveda jai jos oficialų vaidmenį.

Tačiau minėtos nuotraukos gali užtemdyti Williamo ir Kate kelionę, tarp kurios tikslų buvo padėti pristatyti porą užsienyje po iškilmingų pernai įvykusių vestuvių, per televiziją stebėtų visame pasaulyje.

Apie įžymybes rašančio prancūzų žurnalo „Closer“ redaktorius penktadienį sakė, jog iki pusės nuogos princo Williamo žmonos Catherine nuotraukų publikavimas nepadarė jokios žalos.

„Šios nuotraukos nė iš tolo nėra šokiruojančios. Jose matyti jauna moteris, besideginanti nuoga iki pusės, kaip ir milijonai moterų, kuriuos matote paplūdimiuose“, - sakė Laurence'as Pieau.

Žurnalo „Closer“ prancūziškoji versija viršelyje ir dar penkiuose puslapiuose išspausdino nuotraukas, kuriose Catherine įamžinta per atostogas su vyru Provanse, Prancūzijos pietuose, vilkinti tik juodos ir baltos spalvų bikinio kelnaites.

Šiuo metu pora Williamo senelės, karalienės Elizabeth II valdymo 60 metų jubiliejaus proga lankosi Malaizijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.