Dainininkas R. Williamsas sūpuoja dukterį (papildyta)

Britų popžvaigždė Robbie Williamsas - jau laimingas tėtis. „Theodora Rose Williams, kurią meiliai vadiname Teddy. Gimė šiandien 15 val. 33 min.”, - savo interneto svetainėje antradienio vakarą paskelbė atlikėjas, kuris dar praėjusią savaitę baiminosi, kad kūdikis gims tuo metu, kai jam teks koncertuoti.

Pirmojo R. Williamso kūdikio laukimas buvo plačiai aptariamas žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose.<br>"Reuters" nuotr.
Pirmojo R. Williamso kūdikio laukimas buvo plačiai aptariamas žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose.<br>"Reuters" nuotr.
Laiminguosius tėvus jau užplūdo draugų, giminaičių ir gerbėjų sveikinimai.<br>AOP
Laiminguosius tėvus jau užplūdo draugų, giminaičių ir gerbėjų sveikinimai.<br>AOP
Pora apie būsimą dukrą žiniasklaidai pranešė dar kovo mėnesį.<br>AOP
Pora apie būsimą dukrą žiniasklaidai pranešė dar kovo mėnesį.<br>AOP
Daugiau nuotraukų (4)

lrytas.lt

2012-09-19 00:05, atnaujinta 2017-10-20 00:39

38-erių R. Williamsas ir jo žmona – aktorė Ayda Field – kūdikio laukimą derino su atlikėjo darbais, skirtais šį rudenį pasirodysiančio albumo „Take The Crown“ reklamai.

Sąrėmiai A. Field prasidėjo aštuoniomis dienomis anksčiau nei buvo numatyta.

Kai rugpjūtį Robbie atvyko į Londoną kurti naujo muzikinio klipo, paskui jį iš JAV, kur pora turi namus, atskrido ir nėščia sutuoktinė. Amerikietė į Didžiąją Britaniją privačiu lėktuvu atskrido lydima visos medikų komandos. Būsimas tėvelis juos nusamdė tam atvejui, jeigu prasidėtų gimdymas.

Pora apie būsimą dukrą žiniasklaidai pranešė dar kovo mėnesį. R. Williamsas draugams sakė norintis, kad jo dukra gimtų Didžiojoje Britanijoje ir turėtų šios šalies pilietybę. Taip pat pranešama, kad dainininkas ieško namo gimtinėje.

Praėjusią savaitę R. Williamsas nedidelėse kelių Didžiosios Britanijos ir Airijos miestų salėse surengė specialius koncertus, skirtus pakaitinti susidomėjimą prieš jo naujo albumo pasirodymą. Loterijoje, kurioje buvo galima laimėti galimybę nusipirkti bilietus, užsiregistravo per pusę milijono gerbėjų.

Populiariausias savo dainas ir du naujo albumo kūrinius atlikęs Robbie viso pasirodymo metu kišenėje turėjo mobilųjį telefoną, kurio numerį žino tik žmona, o prie arenų jo laukė sraigtasparnis, paruošas nugabenti atlikėją į ligoninę, jei koncerto metu prasidėtų gimdymas.

„Kaip manote, ar man reikėtų nutraukti koncertą, jei taip nutiktų? Ai, tiek to, visada galiu palaukti, kol ji vėl pastos“, - su publika sau būdingu stiliumi juokavo R. Williamsas.

Laiminguosius tėvus jau užplūdo draugų, giminaičių ir gerbėjų sveikinimai.

Twitter.com „Boyzone“ žvaigždė Ronanas Keatingas parašė „Sveikinimai Robbie Williamsui ir Aydai“, o R. Williamso draugas ir buvęs „Take That“ kolega Gary Barlow - „Didžiuliai sveikinimai Robui ir Aydai. Taip džiaugiamės dėl jūsų“.

G. Barlow su žmona Dawn praėjusį mėnesį išgyveno didelę tragediją - jų ketvirtas vaikas, dukrytė, gimė negyva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.