Danijos žurnalas išspausdins apsinuoginusios hercogienės Kate nuotraukas

Danijos paskalų žurnalas

Airijos bulvarinis laikraštis ir Italijos paskalų žurnalas taip pat paviešino Kate nuotraukas, kurios pirmiausia pasirodė prancūzų žurnale „Closer“.<br>AP
Airijos bulvarinis laikraštis ir Italijos paskalų žurnalas taip pat paviešino Kate nuotraukas, kurios pirmiausia pasirodė prancūzų žurnale „Closer“.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 19, 2012, 4:49 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:49 PM

„Mūsų skaitytojai mėgsta sekti žymių žmonių, karališkųjų šeimų narių gyvenimus bei naujienas“, - žurnalo portale rašė vyriausioji redaktorė Kim Henningsen.

Nuotraukos bus paviešintos specialiame 16 puslapių priede, kuris pasirodys ketvirtadienį, tačiau jo nebus internete, pranešė žurnalo redaktorė.

Nuotraukos darytos, kai princas William ir Kate atostogavo Pietų Prancūzijoje. Jose Kembridžo hercogienė nufotografuota tik su maudymosi kelnaitėmis.

Airijos bulvarinis laikraštis ir Italijos paskalų žurnalas taip pat paviešino Kate nuotraukas, kurios pirmiausia pasirodė prancūzų žurnale „Closer“. Prancūzijos teismas antradienį uždraudė toliau platinti hercogienės nuotraukas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.