Prancūzų savaitraštis užsakė pusnuogės Catherine nuotraukas, sako fotografas

Prancūzijos paskalų žurnalas „Closer“ nusamdė airių fotografą, kad šis nufotografuotų pusnuogę princo Williamo žmoną Catherine, ir gali praturtėti parduodamas jas, sakė penktadienį agentūrai AFP įžymybių fotografas Pascalis Rostainas.

Prancūzijos paskalų žurnalas „Closer“ nusamdė airių fotografą, kad šis nufotografuotų pusnuogę princo Williamo žmoną Catherine.<br>"Reuters"
Prancūzijos paskalų žurnalas „Closer“ nusamdė airių fotografą, kad šis nufotografuotų pusnuogę princo Williamo žmoną Catherine.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 21, 2012, 7:25 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:51 PM

Pasak jo, kai žurnalas „samdo fotografą arba agentūrą, kaina sutariama iš anksto, gali būti, pavyzdžiui, 1000 eurų už kiekvieną darbo dieną, plius išlaidos, bei keli tūkstančiai eurų už nuotraukas“.

Jeigu tokios nuotraukos nebūtų užsakytos, jas fotografas pasiūlytų kitam apie įžymybes rašančiam žurnalui ir parduotų „už kelis tūkstančius eurų“, aiškino P. Rostainas.

Paklaustas apie paparacio tapatybe jis atsakė: „Mūsų mažame paparacių pasaulyje mes žinome, kas jis, bet nesakome“.

„Galiu tik pasakyti, jog tai airis, gyvenantis Prancūzijos pietuose“, - sakė P. Rostainas apie fotografą, kurį vienas britų bulvarinis leidinys pavadino „Le Rat“.

P.Rostainas užsipuolė britų žiniasklaidą, kurią vadino veidmainiška, nes britų laikraščiai publikavo nuogos Carla Bruni, buvusios pirmosios ponios, nuotraukas vizito Britanijoje išvakarėse praėjusių metų pradžioje. Nuotraukos buvo iš tų laikų, kai C. Bruni buvo modelis.

Pirmą kartą pasirodžiusios Prancūzijoje praėjusį savaitgalį, britų kunigaikštienės nuotraukos po to pasirodė žurnaluose Danijoje, Švedijoje, Airijos „Daily Star“, Italijos „Chi“, kurį, kaip ir „Closer“ leidžia buvusio ministro pirmininko Silvio Berlusconi „Mondadori Group“.

Pranešta, kad šios nuotraukos įsiutino princą Williamą, kuris apie jų publikavimą sužinojo keliaudamas su žmona po Azijos ir Ramiojo vandenyno šalis, savo senelės karalienės Elizabeth deimantinio jubiliejaus proga.

Karališkosios šeimos advokatai pirmadienį rugsėjo 17 dieną pateikė baudžiamąjį skundą prancūzų prokuratūrai dėl iki pusės nuogos Catherine nuotraukų, išspausdintų paskalų žurnale.

Prancūzijos teismas antradienį uždraudė žurnalui „Closer“ perpardavinėti iki pusės nuogos princo Williamo (Viljamo) žmonos Catherine (Ketrin) nuotraukas ir nurodė žurnalui per 24 valandas perduoti visas nuotraukų bylas karališkosios poros atstovams. Priešingu atveju už kiekvieną vėlavimo dieną žurnalui būtų buvusi skiriama 10 tūkst. eurų bauda.

Pirmasis nuotraukas paskelbęs prancūzų žurnalas trečiadienį perdavė visas nuotraukų bylas Kembridžo kunigaikščių poros atstovams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.