Lady Gaga paviešino nuotrauką, kurioje ji rūko nuoga tualete

Akivaizdu, kad ekstravagantiškoji popmuzikos žvaiždė Lady Gaga mėgsta būti dėmesio centre. Atlikėja stebina ne tik dainomis ar iššaukiančiu įvaizdžiu. Visai neseniai koncertuodama Asmsterdame ji viešai scenoje užsirūkė „žolės“ suktinę, o dabar savo gerbėjus pradžiugino socialiniame tinkle „Facebook“ paviešinusi bendražygio, garsaus mados fotografo Terry Richardsono nuotrauką, kurioje ji – visiškai nuoga.

Socialiniame tinkel „Facebook“ Lady Gaga paviešino savo nuotrauką, kurioje ji pozuoja visiškai nuoga tualete.<br>"Facebook"
Socialiniame tinkel „Facebook“ Lady Gaga paviešino savo nuotrauką, kurioje ji pozuoja visiškai nuoga tualete.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-24 00:30, atnaujinta 2018-03-16 15:13

Dainininkė pozuoja tualete sėdėdama ant unitazo, jos rankoje godžiai smilksta cigaretė. Nėra tiksliai aišku, kada ši nuotrauka daryta, tačiau sprendžiant iš atlikėjos įvaizdžio, galima manyti, kad tai – visai neseniai padarytas kadras.

T. Richardsonui Lady Gagos aktai – ne naujiena. Visai neseniai jiedu drauge išleido atvirą ir provokuojantį fotoalbumą, kuriame užfiksuotos intymiausios dainininkės užkulisinio gyvenimo akimirkos.

Dar anksčiau Lady Gaga yra sakiusi, kad ji puikiai jaučiasi prieš T. Richardsono objektyvą: „Mūsų santykiai peržengia fotografijos ribas. Jis atranda grožį pačiose netikėčiausiose vietose“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.