Ypatingoms progoms Lady Gaga renkasi rusų dizainerės kurtus drabužius

Praėjusią savaitę koncerto Londone išvakarėse viena stilingiausių pasaulio žvaigždžių Lady Gaga pasirodė gatvėje tam, kad pabendrautų su savo aistruolių klubo nariais. Ekscentriškoji atlikėja pasirinko drabužį iš „Ulyana Sergeenko Couture“ – pūstą raudoną sijoną, prie jo priderintą tokios pačios spalvos šifono palaidinę, puoštą aksominiais antpečiais ir rankų darbo gėlėmis. Kitą dieną Lada Gaga dalyvavo vakarėlyje, skirtame parolimpinių žaidynių pabaigai. Tuomet ji vilkėjo dramblio kaulo spalvos vestuvinę suknelę su šleifu, kurią sukūrė ši rusų dizainerė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2012, 4:22 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:52 PM

Į Uljanos Sergejenko kolekciją ekscentriškoji atlikėja atkreipė dėmesį dar liepą, aukštosios mados savaitės Paryžiuje metu, kur įvyko rusės debiutas. Po dizainerės kolekcijos pristatymo Paryžiuje su U. Sergejenko susisiekė Lady Gaga stilistai. Žinia apie tai, kad savo apsirengimo stiliumi nuolat stebinanti amerikiečių žvaigždė nori įsigyti keletą jos prekės ženklo drabužių, rusų dizainerę maloniai nustebino.

„Man visada patiko atlikėjos drąsumas ir įvairiapusiškumas, jos noras išmėginti ką nors naujo. Ji, be jokios abejonės, labai ryški ir talentinga atlikėja, todėl labai džiaugiuosi ir esu pamaloninta, kad ji pasirinko keletą drabužių iš mano kolekcijos“, – sakė U. Sergejenko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.