Ilgapirščių apšvarintas estrados princas V. Leontjevas nuo šiol brangenybes nešiojasi su savimi

Rusijos estrados žvaigždė Valerijus Leontjevas ir vėl nustebino savo gerbėjus. Šįkart ne itin ekstravagantiškais apdarais, prie ko jie jau įpratę. Atlikėjo namus neseniai apšvarino vagys, išsinešę didžiąją dalį jo brangenybių, o koncerto metu jis vėl spindėjo auksu ir sidabru. Ant rankų mūvėjo masyvius, brangius žiedus, krūtinė buvo nukabinėta prabangiais juvelyriniais dirbiniais.

"Apiplėšimas – nėra svarbiausias mano gyvenimo įvykis. Visa tai tik nemalonios smulkmenos", - mano žinomas atlikėjas.<br>M. Vizbelis
"Apiplėšimas – nėra svarbiausias mano gyvenimo įvykis. Visa tai tik nemalonios smulkmenos", - mano žinomas atlikėjas.<br>M. Vizbelis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 28, 2012, 12:38 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:35 PM

„Tai – seni papuošalai, kuriuos ištraukiau iš savo atsargų. Dabar visa ką turiu nešiojuos su savimi ir ant savęs. O tai gali ir vėl pavogti“, – sakė garsenybė.

V. Leontjevo atsargumas neveltui: vagys gali ir vėl užsukti, juolab, kad kelią į jo namus žino, ir jų dar nesugavo. Į klausimus dėl apiplėšimo policija tik skėsčioja rankomis.

„Manau, kad ir nesugaus. Ar ką nors įtariu? Ne. Apskritai į tai, kas įvyko reikia žiūrėti filosofiškai. Apiplėšimas – nėra svarbiausias mano gyvenimo įvykis. Visa tai tik nemalonios smulkmenos. Aš jau užmiršau ir toliau gyvenu. Laimė, kad galiu sau tai leisti...“ – sako garsusis rusų atlikėjas.

Išties, ar bereikia jaudintis dėl tokių „smulkmenų“ kaip brangenybės, jei turi jų atsargų?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.