J. Lopez keturmetę dukrą jau pratina prie „Chanel“

Dainininkė Jennifer Lopez (43 m.) pasekė savo kolegės Victorios Beckham pavyzdžiu ir nusprendė savo dukrytę jau nuo mažų dienų mokytis rengtis madingai. Tad kai V. Beckham prieš pora savaičių vykusioje Niujorko mados savaitėje pirmoje eilėje įsitaisė su dukrele Harper, J. Lopez nuo jos neatsiliko. Dainininkė savo ketverių dukrą Emme atsivedė į Paryžiaus mados savaitės metu vykusį “Chanel” kolekcijos pristatymą.

J. Lopez į „Chanel“ pristatymą atsivedė ir dukrą Emme.<br>"Reuters"
J. Lopez į „Chanel“ pristatymą atsivedė ir dukrą Emme.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-02 19:18, atnaujinta 2018-03-16 10:04

Šalia dainininkės ir jos dukters garbingoje pirmoje eilėje sėdėjo ir Jennifer vaikinas Casperas Smartas.

Emme dvynio brolio Maxo į šou J. Lopez nesivedė. Matyt, nusprendė, jog berniukui bus nuobodu. Tačiau ir keturmetei, regis, ši pramoga taip pat nebuvo prie širdies. Emme glaudėsi prie mamos ir akivaizdžiai rodė, kad nuobodžiauja.

Tačiau 25-erių J. Lopez vaikinui Casperui šou patiko, rašo dailymail.co.uk. Vaikinas, stebėdamas “Chanel” šou, domėjosi, kaip rengsis moterys kitų metų pavasarį ir vasarą.

Paryžiaus mados savaitėje J. Lopez buvo tik vieną dieną. Į Prancūzijos sostinę ji atskrido norėdama sudalyvauti pirmadienį vykusioje Baracko Obamos fondo vakarienėje. Tiesa, Jennifer dar spėjo apsilankyti ir „Valentino“ kolekcijos pristatyme. Tačiau čia jai kompaniją palaikė tik Casperas. Dukrelę šįkart J. Lopez paliko viešbutyje.

Antradienio vakarą ji išskrido į Lisaboną, kur filmuos turo “Dance Again” 3D formato dokumentinį filmą. Šiame filme bus pasakojama apie jos dainas, šokių judesius bei asmeninį gyvenimą. Į filmą įsiterpsiančiuose interviu J. Lopez pasakos apie savo draugystę su Casperu bei praėjusiais metais įvykusias skyrybas su trečiuoju vyru Marcu Anthony.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.