Dainininkas Sealas savo žmonai H. Klum paskelbė karą

Nuo didelės meilės iki didelės neapykantos – netoli. Tai liudija ir dainininko Sealo (49 m.) bei supermodelio Heidi Klum (39 m.) skyrybų drama. Praeityje viso pasaulio širdis pavergusi jausminga gražuolės ir pabaisos istorija virsta aršia kova.

Nuo didelės meilės iki didelės neapykantos – netoli. Tai liudija ir dainininko Sealo (49 m.) bei supermodelio Heidi Klum (39 m.) skyrybų drama.<br>AOP
Nuo didelės meilės iki didelės neapykantos – netoli. Tai liudija ir dainininko Sealo (49 m.) bei supermodelio Heidi Klum (39 m.) skyrybų drama.<br>AOP
Daugiau nuotraukų (1)

Ona Kacėnaitė ("Stilius")

Oct 10, 2012, 11:06 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:01 AM

Britų atlikėjas Sealas, kuris yra koncertavęs ir Lietuvoje, jau viešai apkaltino savo buvusią žmoną vokiečių kilmės manekenę H. Klum neištikimybe ir tikisi iš jos prisiteisti dalį turto.

Šių metų sausį pranešę apie savo išsiskyrimą sutuoktiniai viešai žadėjo išsaugoti draugiškus santykius. Kol kas tik H. Klum, kuri ir buvo skyrybų sumanytoja, pavyksta išsaugoti duotą žodį.

Sealas visokiais būdais stengiasi išprovokuoti žmoną atviram konfliktui.

Pamatęs nuotraukas, kur jo buvusioji per atostogas Sardinijoje švelniai bendravo su savo asmens sargybiniu Martinu Kristenu, atlikėjas griežtai atsiliepė apie savo beveik jau buvusią sutuoktinę.

„Iš jo nieko kito ir nelaukiau. Bet maniau, kad Heidi užteks savigarbos bent jau palaukti mūsų skyrybų ir tik po to painiotis su aptarnaujančiu personalu, – pareiškė Sealas ir pridūrė: – Štai ir atsakymas į klausimą, kurio ieškojote septynis mėnesius.” Tai užuomina, kad jų išsiskyrimo priežastimi tapo H. Klum neištikimybė.

Po kelių dienų atlikėjo agentas pareiškė, kad Sealas buvo neteisingai suprastas: „Jis netvirtino, kad žmona jam buvo neištikima tuo metu, kai gyveno santuokoje su juo. Jis tik nurodė, kad kol skyrybos dar nebaigtos, Sealas ir H. Klum – teisėti sutuoktiniai.”

Garsiosios poros pažįstami teigia, kad vyro pareiškimas sukėlė Heidi nepasitenkinimą. Jis ne tik pažeidė pažadą nekomentuoti skyrybų, bet ir pareiškė, kad ji kalta!

Manekenė nenusileido iki sutuoktinio lygio ir nepuolė viešai aiškintis santykių.

Heidi apsiribojo santūriu pareiškimu: „Mūsų išsiskyrimą nulėmė asmeninės problemos. Sealas pradėjo naują gyvenimą. Tą patį padariau ir aš.”

Vėliau supermodelis davė interviu, kuriame dar kartą pabrėžė, jog gyvendama santuokoje su Sealu buvo jam ištikima, ir patvirtino, kad ją su asmens sargybiniu M. Kristenu išties sieja „išskirtiniai santykiai”.

„Nežinau, kaip viskas susiklostys, bet tai tik mūsų santykių pradžia.

Neprognozuoju, kaip jie baigsis. Jau ketveri metai Martinui patikiu savo vaikų gyvenimą. Jis – nuostabus žmogus. Dabar pradedame pažinti vienas kitą iš naujosios pusės”, – sakė topmodelis.

Sealo draugai tvirtina, kad atlikėjas neketina sėdėti sudėjęs rankas. Sužinojęs, kad žmona jį iškeitė į asmens sargybinį, scenos žvaigždė įniršo.

Nepaisydamas to, kad pats nepraėjus nė mėnesiui po skyrybų proceso pradžios susitiko su soulo muzikos atlikėja Delta Goodrem.

Garsusis atlikėjas buvo pastebėtas jachtoje simpatiškos brunetės draugijoje – tuomet dar oficialiai vedęs vyras fotoobjektyvų nevengė.

„Jis ketina Heidi gyvenimą paversti košmaru. Atlikėją užgavo faktas, kad žmona gali taip greitai tapti laiminga su kitu.

Dabar Sealas nori iš Heidi išlupti kuo daugiau pinigų ir gauti teisę dažniau matytis su vaikais”, – praneša Sealui artimi šaltiniai.

Suprasdama, kad tokį sutuoktinio elgesį sukėlė pavydas ir įžeista savimeilė, Heidi neketina pasiduoti be kovos. Jos turtas vertinamas 70 milijonų, o Sealo – 15 milijonų JAV dolerių.

Topmodelio aplinkos žmonės teigia, kad gražuolė neduos buvusiajam nė cento daugiau, nei numato vedybų kontraktas, ir iš paskutiniųjų kausis teisme dėl vaikų globos teisių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Landsbergio ir Europos Tarybos generalinės sekretorės komentarai