Manekenė D. Lowe nuogą kūną papuošė „Cola“ buteliuko tatuiruote

Prancūzas dizaineris Jeanas Paulis Gaultier sugeba kurti ne tik amą atimančius drabužius, bet ir stilingus gėrimo „Diet Coke“ buteliukus. Korseto stiliaus tatuiruote papuoštą buteliuką atkartoja ir projekcija ant modelio Daisy Lowe kūno – mergina tapo projekto reklaminiu veidu, tad nuotraukos traukia akį ryškiai raudonomis lūpomis bei tradicinį gėrimo butelio kamštelį atkartojančia skrybėle.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 12, 2012, 4:19 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:58 AM

„Dievinu Jean’ą Paulį Gaultier ir jo kūrybą, ji išties ikoniška. Prancūzo drabužiai moterims leidžia jaustis galingoms bei žavingoms“, - pasakojo manekenė, kur yra dirbusi ir su Marcu Jacobsu, „Louis Vuitton“, „Pringle of Scotland“, DKNY, „Mango“, „Esprit“ bei kitais mados gerbėjams puikiai žinomais vardais.

Nauja „Diet Coke“ buteliuko išvaizda atspindi šio gėrimo sąsają su mada – linksmą gyvenimo būdą bei sugebėjimą džiaugtis. Teigiama, kad įmantriai papuoštas buteliukas atkartoja moters figūros linkius, o raštai – garsiausias dizainerio kolekcijas.

Tai nėra pirmas bendras „Coca-Cola“ ir mados kūrėjų projektas – garsi kompanija gėrimo buteliukų dizaino kūrimą patikėjo ir Karlui Lagerfeldui, Roberto Cavalli, Matthew Williamsonui bei „Marni“ mados namams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.