Aktorius R. Crowe ir jo žmona pasuko skirtingais keliais

Holivudo

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 15, 2012, 11:33 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:47 AM

Australų pora išsiskyrė draugiškai, praneša „The Sydney Morning Herald“. Be to, abu yra pasiryžę nuo bet kokio viešumo apsaugoti savo vaikus - aštuonerių Charlesą ir šešerių Tennysoną.

Nei „Oskaro“ laureatas, nei jo žmona muzikantė nieko viešai nekomentuoja.

Gandai apie pašlijusius jų santykius pasklido šiemet birželį, kai pasirodė nuotraukos, kuriose D. Spencer buvo įamžinta išėjusi pavakaroti su šokių konkurso „Dancing With The Stars“ partneriu Damianu Whitewoodu.

Tose Sidnėjuje darytose nuotraukose D.Spencer ir D.Whitewoodas esą yra apsikabinę.

Kaip rašė minėtas laikraštis, R. Crowe šiuo metu Jungtinėse Valstijose filmuojasi bibliniame epe „Nojus“, o D. Spencer su poros sūnumis liko Sidnėjuje.

R. Crowe ir D. Spencer susipažino prieš 22 metus, „Persikėlimo“ filmavimo aikštelėje. Tada jie išsiskyrė, R. Crowe išvyko į užsienį ieškoti darbo ir užmezgė žiniasklaidos plačiai aprašytą romaną su JAV aktore Meg Ryan. Tačiau 2002-aisiais jis grįžo į Australiją ir pasipiršo D. Spencer, su kuria susituokė 2003-iaisiais.

Pirmieji pranešimai apie jų išsiskyrimą pasirodė vėlai šeštadienį, kai R. Crowe drauge su bičiuliu Alanu Doyle'u vedė vakarą „The Indoor Garden Party“ Niujorko teatre „Gramercy“.

„Gladiatoriaus“ žvaigždė, kuris dažnai naudojasi „Twitter“, naujausiuose pranešimuose šiame socialiniame tinkle kalba apie to šeštadienio vakaro muzikos ir komedijos koncertą, važinėjimąsi dviračiu ir treniruotes.

Kelios valandos prieš pasklindant informacijai apie išsiskyrimą, jis rašė: „Vakar 11,6 km nuvažiavau dviračiu į darbą, 30 min. jogos, nedideli svoriai šiandien, kol kas 14,5 km stacionariu dviračiu, 20 min. lengvų svorių“.

„The Sydney Morning Herald“ rašo, kad po vestuvių R. Crowe iš filmų uždirbo maždaug 150 mln. JAV dolerių, ir spėja, kad D. Spencer po skyrybų galėtų gauti mažiausiai 25 milijonus.

Be to, kad yra Holivudo sunkiasvoris, R. Crowe, kuris pernai už 10 mln. dolerių nupirko šeimai namą Sidnėjuje, yra vienos Australijos regbio komandos bendrasavininkis.

Be šešių miegamųjų namo Sidnėjuje, jam priklauso prabangus butas šiame mieste ir vertingos 320 ha valdos kaime netoli Kofs Harboro Naujojo Pietų Velso valstijoje.

Naujojoje Zelandijoje gimęs R. Crowe, kuris savo „Oskarą“ laimėjo už vaidmenį „Gladiatoriuje“, Australijoje gyveno nuo ankstyvos vaikystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.