Coco Austin kostiumas įkaitino komiksų knygų mėgėjus

Seksualioji Coco Austin apsirengė Super Moters kostiumu Komiksų knygų mylėtojų suvažiavime Niujorke metu, praneša „The Sun“. Realybės šou žvaigždės aukso spalvos kelnaitės ir balta liemenėlė, be abejonės, įkaitino visus komiksų mėgėjus. Šis kostiumas buvo daug atviresnis, nei įprasta Super Moters herojei.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-15 16:24, atnaujinta 2018-03-16 02:29

Aukso spalvos dirželiai, apsiviję Coco Austin kojas, blizgus apsiaustas buvo įžymybės garantas nelikti nepastebėtai. Coco Austin taip pat mūvėjo masyvias auksines apyrankes, o kaklą juosė masyvus auksinis papuošalas.

„Mano superherojų šutvė mane nupiešė savo komiksų knygoje. Šaunu, ar ne? Aš pakliuvau į komiksų knygą!“, – savo „Twitter“ paskyroje džiaugėsi Coco Austin.

Realybės šou žvaigždė suvažiavime nusifotografavo kartu su vienu žymiausių komiksų herojų kūrėju Stanu Lee. Pranešama, kad šiuo metu rašytojas turi rimtų sveikatos problemų, tačiau renginyje dalyvauti neatsisakė.

Neseniai Coco Austin, kurios tikrasis vardas yra Nicole Natalie Marrow, originali „Facebook“ paskyra buvo užblokuota dėl per daug erotiškų nuotraukų. 33 metų moteris socialiniame tinkle skelbdavo savo nuogo užpakalio nuotraukas. Tačiau paskutinis lašas buvo pieštuku piešti skirtingi užpakalių tipai.

„Kažkas manęs nemėgsta „Facebook“ tinkle. Aš tik patalpinau piešinį, kuriame yra nupiešti skirtingi užpakalių tipai, tačiau mane pašalino iš šio socialinio tinklo...“, – tuomet apmaudą liejo Coco Austin.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.