Baimės dėl uragano „Sandy“ apimtos Holivudo žvaigždės prašo Dievo pagalbos

Nepaliaujamai šėlstantis uraganas „Sandy“ sukėlė tikrą audrą: Amerikoje vienas po kito tvinsta miestai, žmonės puola į paniką. Kylantis vandens lygis gąsdina ne tik įvykio liudininkus, tačiau ir Holivudo žvaigždes. Socialiniuose tinkluose daugelis aktorių, dainininkų, televizijos laidų vedėjų aktyviai publikuoja žinutes, kuriomis skatina visus nusiraminti ir melstis už kiekvieną uragano persekiojamą gyvybę.

Lady Gaga, Lindsay Lohan ir Kim Kardashian jaudinasi dėl uragano „Sandy“ keliamo pavojaus ir meldžiasi, kad viskas kuo greičiau baigtųsi.
Lady Gaga, Lindsay Lohan ir Kim Kardashian jaudinasi dėl uragano „Sandy“ keliamo pavojaus ir meldžiasi, kad viskas kuo greičiau baigtųsi.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-30 13:39, atnaujinta 2018-03-15 19:04

Televizijos žvaigždė Kim Kardashian socialiniuose tinkluose taip pat pasisakė šia tema. „Draugai siunčia man nuotraukas iš Rytinės pakrantės. Tikiuosi, visi jie yra saugūs. Argi ne keista matyti tuščią Taimso skverą?!“ – mintimis dalijosi ji.

„Žinau, kad viskas bus gerai, tačiau man liūdna, kad viskas aplink skęsta, o draugai sėdi tamsoje. Myliu tave, Niujorke. Mama, tėti, Natali, draugai, pasiilgau jūsų. Noriu būti su jumis kartu. Tai lyg testamentas visiems mano šeimos nariams. Pasimelsiu ir eisiu miegoti. Galvoju apie jus visus“,  – socialiniame tinkle „Facebook“ sakė popmuzikos žvaigždė Lady Gaga.

„Nesuprantu, kodėl visi taip panikuoja? Nustokite mąstyti negatyviai ir melskitės, kad viskas laimingai baigtųsi“, – portalui nydailynews.com sakė aktorė Lindsay Lohan.

Realybės serialo „Jersey Shore“ žvaigždė Vinny Guadagnino „Twitter“ tinkle taip pat ragino visus nepanikuoti. Pasak jo, taip kaip Amerikai pavyko išgyventi Rugsėjo 11-osios įvykius, taip ji išgyvens ir siaučiantį uraganą „Sandy“.

„Mūsų šeima meldžiasi už visus, kurie susidūrė su „Sandy“, – „Twitter“ rašė amerikiečių kantri muzikos atlikėja Faith Hill.

„Visi, esantys Rytinėje pakrantėje, būkite atsargūs!“ – ragino aktorius Tracy Morganas.

Tuo tarpu aktorė Mindy Kaling lyg juokais užsiminė: „Po devynių mėnesių sulauksime uragano „Sandy“ kūdikių.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.