Supermanekenė K. Moss atvirai prakalbo apie modelių vargus

„Per fotografavimus esu baisi. Baisi. Nuolat mirkčioju. Turiu veido Tourette'o sindromą (tiką)“, - sakė ji „Vanity Fair“ gruodžio numeriui, kuris pasirodė trečiadienį.

Jeigu jums nepatinka, kai jus fotografuoja, esat neprastoje kompanijoje - to nemėgsta ir britų supermanekenė Kate Moss.<br>AP
Jeigu jums nepatinka, kai jus fotografuoja, esat neprastoje kompanijoje - to nemėgsta ir britų supermanekenė Kate Moss.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 31, 2012, 7:53 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:16 PM

„Per fotografavimus esu baisi. Baisi. Nuolat mirkčioju. Turiu veido Tourette'o sindromą (tiką)“, - sakė ji „Vanity Fair“ gruodžio numeriui, kuris pasirodė trečiadienį.

38 metų K. Moss, kuri papuošė nesuskaičiuojamą daugybę žurnalų viršelių ir simbolizavo 10-ajame dešimtmetyje populiarų beglobio vaiko įvaizdį, atvirai papasakojo apie savo metus prieš objektyvą ir dabar jau legendines nuotraukas, kurios ją demoralizavo, vertė jausti nerimą ir alkį.

Tarp dalykų, dėl kurių ji apgailestauja, yra 1992 metų „Calvin Klein“ fotosesija, padėjusi įsibėgėti jos karjerai.

Ji prisiminė, kaip būdama 17-metė ar 18-metė dirbo su Marku Wahlbergu, kuris tada vadinosi Marky Marku, ir fotografu Herbu Rittsu.

„Patyriau nervinį priepuolį, - pasakojo ji. - Tai man buvo visiškai svetima. Tikrai blogai jaučiausi apsižergusi tą nuogą vaikiną. Man tai nepatiko. Dvi savaites negalėjau atsikelti iš lovos. Maniau, kad mirsiu“.

„Tai buvo tiesiog nerimas. Psichine prasme niekas tavimi nesirūpina. Yra didžiulis spaudimas daryti tai, ką turi daryti, (o) aš tikrai buvau maža. Man tai nepatiko. Bet tai buvo darbas, turėjau jį dirbti“, - pridūrė ji.

Būdama dar jaunesnio amžiaus, ji nuoga pozavo žurnalui „The Face“ ir dėl to dabar taip pat apgailestauja.

„Dabar matant 16-metę tikrai keistas jausmas būtų prašyti jos nusimesti drabužius. Bet jie kalbėjo maždaug taip: „Jei to nedarysi, mes daugiau tavęs nesamdysime“. Tad užsirakindavau tualete ir verkdavau, o paskui išeidavau ir tai padarydavau“, - pasakojo supermanekenė.

K. Moss, kuri po ankstyvųjų savo nuotraukų buvo susieta su „heroininės elegancijos“ įvaizdžiu, sakė: „Niekada niekada nevartojau heroino - tai su manimi neturi visiškai nieko bendra“.

„Buvau liesa, - pripažįsta ji. - Bet taip buvo dėl to, kad dalyvaudavau šou, tikrai sunkiai dirbdavau. Pareini namo iš darbo, o ten nėra jokio maisto. Ryte išeini į darbą - be jokio maisto. Nepavalgai“.

K. Moss negaili gražių žodžių laikui, 10-ojo dešimtmečio viduryje praleistam su Johnny Deppu, kuomet, kaip ji sako, jautė, kad ja rūpinamasi. „Po išsiskyrimo 1998-aisiais tikrai praradau tą kriterijų kažko, kuo galiu pasitikėti. Košmaras. Metų metai ašarų“, - sakė ji.

Dabar manekenė teigia, kad jos vakarėlių ir aukštuomenės laikai praėjo. 2011-aisiais ji, po ketverių metų draugystės, ištekėjo už gitaristo Jamie Hince'o ir dabar sako: „Iš tikrųjų į klubus nebevaikštau. Gyvenu gana sėsliai. Gyvenu Haigeite (Londone) su savo šunimi, savo vyru ir savo dukterimi! Nesu nevaldoma“.

Vis dėlto ji pridūrė: „Nepūskit burbulo. Už uždarų durų, žinoma, esu nevaldoma“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.