K. Stewart ir R. Pattinsonas Heloviną šventė drauge

Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas pakurstė gandus, kad po išsiskyrimo šią vasarą atnaujino savo santykius, - jiedu trečiadienį drauge dalyvavo viename Helovino vakarėlyje Holivude.

Po skandalingo išsiskyrimo K. Stewart ir R. Pattinsonas vėl drauge.
Po skandalingo išsiskyrimo K. Stewart ir R. Pattinsonas vėl drauge.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2012-11-02 16:12, atnaujinta 2018-03-15 17:39

Abu aktoriai veidus slėpė po specialiomis permatomo plastiko kaukėmis. Štai Kristen dar mūvėjo rožinį trumpų plaukų peruką.

„Saulėlydžio“ (angl. „Twilight“) žvaigždės išsiskyrė tuomet, kai aktorė prisipažino pasidavusi akimirkos „nesantūrumui“ su savo filmo „Snieguolė ir medžiotojas“ (angl. „Snow White and the Huntsman“) režisieriumi Rupertu Sandersu.

Iškilus į viešumą tam „nesantūrumui“, K. Stewart viešai atsiprašė R. Pattinsono. Jau kurį laiką kalbėta, kad Robertas merginai suteikė antrą šansą, tačiau tik neseniai į viešumą iškilo įrodymai.

Kaip pranešė etonline.com, pirmąsyk drauge po skyrybų aktoriai pastebėti prieš keletą savaičių. Išskirtinius kadrus paparacams pavyko pagauti Los Andžele, greta „Ye Rustic Inn“ baro. 22-ejų K. Stewart ir 26-erių R. Pattinsonas ten lankėsi su bičiulių kompanija. Šaltinių teigimu, aktoriai drauge praleido daugiau kaip keturias valandas, atrodė geros nuotaikos ir nevengė meiliai elgtis vienas su kitu. Pasak liudininkų, tarp Kristen ir Roberto nebuvo matyti įtampos, jie kartu juokėsi ir buvo apsikabinę.

Anksčiau buvo pasirodžiusi informacija, kad prie poros susitaikymo svariai prisidėjo aktorės motina Jules Stewart, nuoširdžiai mėginusi suklijuoti iširusius santykius.

Dabar pora vėl pasirodė drauge - atvyko į Holivudo kapinių „Forever“ Helovino vakarėlį, pranešė gandų tinklalapis justjared.com.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.