Kodėl užsienio žvaigždės atšaukia gerai apmokamus savo pasirodymus?

Prieš mėnesį scenoje sunegalavęs apsivėmė paauglių dievaitis Justinas Bieberis. Aštuoniolikmetis, po pertraukos grįžęs į sceną, pasiteiravo publikos, ar jį vis dar mylės, jei jis apsivems. Vėliau savo „Twitter” paskyroje J.Bieberis parašė, kad gerti pieną prieš koncertą buvo blogas pasirinkimas.

Užsienio žvaigždės dėl sveikatos atšaukia ir didžiausius pasirodymus.
Užsienio žvaigždės dėl sveikatos atšaukia ir didžiausius pasirodymus.
Daugiau nuotraukų (1)

"Stilius"

Nov 3, 2012, 10:36 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:27 PM

Vis labiau populiarėjanti dainininkė Lana Del Rey gegužę dėl pašlijusios sveikatos atšaukė savo koncertą Tokijuje. Atlikėjos atstovai tuomet išplatino žinią, kad jauna dainininkė kenčia nuo išsekimo.

Prieš pusmetį dėl išsekimo ir dehidratacijos klinikoje atsidūrė ir populiari dainininkė Rihanna. Pernai Rihanna atšaukė koncertą Švedijoje ir praleido pasirodymą vienoje televizijos laidų. Tuomet sklido kalbos, kad Rihannos sveikatai pakenkė alinančios dietos, įtemptas darbo grafikas ir nuolatiniai pasilinksminimai.

Praėjusią žiemą sulysęs ir apšepęs viešumoje pasirodė filmo „Vienas namuose” aktorius Macaulay Culkinas. Vyras atrodė akivaizdžiai išsekęs, nors jo atstovai tuomet visas kalbas apie pašlijusią aktoriaus sveikatą neigė.

Prieš metus Jungtinės Karalystės dainininkas George’as Michaelas neslėpė turėjęs problemų dėl sveikatos. Dėl plaučių uždegimo ir organizmo išsekimo jis atšaukė koncertus ir buvo paguldytas į vieną Austrijos sostinės Vienos ligoninių. Vėliau atlikėjas dėkojo gydytojams už išgelbėtą gyvybę.

Prieš kelias savaites surengti daugiau koncertų gimtajame Niujorke atsisakė bene garsiausias reperis Jay-Z. Jo teigimu, 8 koncertai yra riba, kurios jis neperžengs, nes bijąs nualpti nuo išsekimo.

Išsiskyrusi su sutuoktiniu Ashtonu Kutcheriu nuo išsekimo kentėjo ir garsi aktorė Demi Moore. Pagalbos moteris kreipėsi į profesionalus. Nuo streso ir kančios išsekusi D.Moore buvo išvežta į ligoninę.

Nervinis ir fizinis išsekimas buvo diagnozuotas ir anapilin jau iškeliavusiai dainininkei Amy Winehouse. Ne kartą gydytojų gaivinta atlikėja stengėsi nenugrimzti į priklausomybės liūną, tačiau nusilpęs jos organizmas neišlaikė išbandymų.

Nuplikęs, vieni kaulai ir oda, sveriantis vos 51 kilogramą – toks mirė popkaralius Michaelas Jacksonas. Jo skrandyje medikai rado ne maistą, o neištirpusias nuskausminamųjų tabletes, kurias jis išgėrė prieš nuskausminamųjų vaistų injekciją, dėl kurios ir sustojo širdis.

Randai ir daugybės injekcijų žymės tik patvirtino, kad daugybę metų popkaralius buvo visiškai išsekęs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.