L. DiCaprio išsiskyrė su manekene E. Heatherton

Holivudo aktorius Leonardo DiCaprio išsiskyrė su manekene Erin Heatherton po trumpiau nei metus trukusio susitikinėjimo, pranešė žiniasklaida.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2012-11-04 08:53, atnaujinta 2018-03-15 17:11

Filmo „Titanikas“ žvaigždė užmezgė romaną su E.Heatherton pernai gruodį, tačiau neseniai jie nutraukė santykius dėl nesuderinamų įsipareigojimų savo darbui, rašo savaitraštis „Us Weekly“.

Vienas šaltinis sakė šiam leidiniui: „Jie išsiskyrė prieš kelias savaites. Blogų jausmų nebuvo - jie toliau vienas kitu labai rūpinasi.“

„Tiesiog jie abu labai užimti; jų dienotvarkės beprotiškos“, - pridūrė šaltinis.

L. DiCaprio pastaruoju metu filmavosi Niujorke naujame režisieriaus Martino Scorsese projekte „Volstrito vilkas“. Daug laiko šiais metais jis taip pat praleido Australijoje, kuriant filmą „Didysis Getsbis“ taip pat „Ištrūkęs Džango“ Naujajame Orleane.

Regis, šis aktorius jaučia silpnybę manekenėms: anksčiau jis susitikinėjo su Brazilijos gražuole Gisele Bundchen ir izraeliete Bar Refaeli. Pernai jis buvo užmezgęs trumpą romaną su aktore Blake Lively, tačiau ši galiausiai ši televizijos serialo „Liežuvautoja“ žvaigždė susituokė su aktoriumi Ryanu Reynoldsu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.