Popmuzikos princesės K. Minogue asmeninis gyvenimas - labai trapus

Garsiai australų atlikėjai Kylie Minogue (44 m.) nepatinka, kai jos klausinėjama apie vaikus. Ji ne kartą mylėjo ir buvo mylima, norėjo sukurti šeimą, tačiau karjera scenoje visada būdavo pirmoje vietoje. O su tuo gali susitaikyti retas vyras.

Daugiau nuotraukų (1)

"Stilius"

Nov 7, 2012, 12:22 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:52 PM

Ryški, žinanti savo vertę, bet šilumos ir draugiškumo nepraradusi žvaigždė – taip apibūdinama garsioji australė.

Prieš 25 metus dainininkės karjerą pradėjusi nuo banalių dainų, K.Minogue sulaukė tarptautinio pripažinimo, pelnė ne vieną „Grammy” apdovanojimą.

Praėjusiais metais K. Minogue koncerte Vilniuje visko buvo tiek daug, kad net raibo akys. Tai buvo vienas įspūdingiausių užsienio atlikėjų surengtų pasirodymų.

„Būtinai perduokite linkėjimus tiems, kurie atėjo manęs pasiklausyti. Jie fantastiški, nuostabūs. Sakau tai rimtai”, – išvykdama iš Lietuvos kalbėjo viešnia.

Kylie širdį ir daužė, ir sunkiomis gyvenimo akimirkomis palaikė kūrybingi vyrai.

Praėjusio amžiaus devintojo dešimtmečio pabaigoje ji, kaip serialo „Kaimynai” aktorė, išgarsėjo kartu su kolega Jasonu Donovanu. Jie buvo pora ne tik ekrane, bet ir gyvenime.

Vėliau tvarkingoji Kylie tarsi nutrūko nuo grandinės ir pradėjo audringą romaną su Australijos sekso simboliu, grupės INXS lyderiu Michaelu Hutchence’u.

Šiuos pokyčius atspindėjo ir jos naujas stilius: trumpi sijonai, tamsiai dažytos akys, platininė plaukų spalva.

Po išsiskyrimo su M. Hutchence’u moteris atsidūrė garsaus fotografo Stephane’o Sednaoui glėbyje. Naujas mylimasis suformavo ir naują atlikėjos įvaizdį – raudonplaukės, ekstravagantiškos būtybės, tarsi nužengusios iš japonų animacijos ar fantastikos filmų.

Su septyneriais metais jaunesniu išvaizdžiu britu Jamesu Goodingu Kylie susipažino 2000-aisiais. Romanas prasidėjo gražiai, o baigėsi nekaip. Jamesas buvo neištikimas, vėliau paliko Kylie. Negana to, jis pasielgė labai nedžentelmeniškai: visas jųdviejų intymaus gyvenimo detales išpasakojo spaudai.

Į XXI amžių australė įžengė su nauju stilistu, Mančesteryje gimusiu Williamu Bakeriu. Jis ne vienus metus kūrė K.Minogue stilių, kuriame svarbus vaidmuo teko jos užpakaliukui.

Per „Grammy” apdovanojimus 2003 metais atlikėja sutiko prancūzų gražuolį Olivier Martinezą ir iškart įsimylėjo. Pora planavo vaikus ir vestuves. Tada pasaulį apskriejo žinia, kad atlikėja serga vėžiu.

Olivier ją rėmė ir rūpinosi sunkios ligos metu. Atrodė, kad atlikėja rado vyrą, su kuriuo pagaliau žengs prie altoriaus. Meilė atlaikė išbandymus liga, bet neįveikė atlikėjos atsidavimo darbui.

Dabar ji jau trejus metus susitikinėja su ispanų modeliu Andresu Velencoso Segura.

Kylie nemėgsta, kai žmonės klausinėja apie vaikus. Ji labai myli tris savo sūnėnus, bet nežino, ar pati sukurs šeimą. Atlikėja dėkinga savo tėvams, nes jie vieninteliai nespaudžia K.Minogue turėti vaikų.

– Sakoma, kad dainuojate visur, net tualete. Ar tai tiesa?

– Dainuoju visada ir visur – tuo labai erzinu savo kūrybinę komandą ir draugą. Pastarasis dažnokai pataria man patylėti.

– Naujajame jūsų albume „The Abbey Road Sessions” dažniausiai skamba švelnūs smuiko garsai, o ne elektroninių instrumentų dūžiai. Ar tai ženklas, kad atsisveikinate su popmuzikos princesės įvaizdžiu?

– Ne, bet man patinka permainos. Pasiūlymą įrašyti albumą su orkestru gavau, kai 1998 metais sukurtą dainą apie meilę „I Should Be So Lucky” („Man turėtų taip gerai sektis”) paverčiau balade. Šitaip pasielgti mane paskatino 25 metų karjeros scenoje sukaktis. Prieš dešimt metų tokiam žingsniui būčiau nesiryžusi.

– Kai galvojate apie jaunąją Kylie, ką prisimenate?

– Jaučiau scenos baimę – su tuo man teko grumtis kas kartą prieš pasirodant publikai. Stengdamasi nuslėpti jaudulį ir baimę, šokdavau kaip pašėlusi ir nenustygdavau vietoje.

– O dabar?

– Nesijaučiu blogai scenoje, bet vis tiek prieš kiekvieną koncertą labai nerimauju.

– Kai dabar atliekate savo senas dainas, ar šios neatrodo nuobodžios?

– Jeigu sąžiningai, – taip. Kartais būna, kad nuobodžiauju jau dainos viduryje.

– Ar nenorėtumėte turėti normalios profesijos?

– Taip, kartais pasigendu normalaus gyvenimo. Būtų nuostabu, jei galėčiau normaliai pasivaikščioti po Londoną. Jei kada nors dings šis noras, vadinasi, kažkas ne taip.

O kol kas vaikštau po sceną avėdama batelius labai aukštais – 20 centimetrų kulnais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.