K. Stewart ir toliau stebina savo atvirais ir seksualiais drabužiais

Anksčiau itin paprastus ir patogius drabužius vertinusi aktorė Kristen Stewart nustebino ne vieną savo gerbėją. Į trečiadienį Londone vykusią filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis” premjerą ji atvyko išlindusi iš apsmukusių džinsų ir berniukiškų džemperių – raudonu kilimu aktorė žengė vilkėdama atvirą karoliukais ir nėriniais margintą kombinezoną. Šį drabužį K. Stewart pasirinko iš dizianerio Zuhairo Murado 2012 metų rudens ir žiemos kolekcijos, rašo thesun.co.uk.

Tiek Los Andžele, tiek Londone vykusiose filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis” premjerose Kristen Steward pasirodė vilkėdama įspūdingus apdarus.<br>AP
Tiek Los Andžele, tiek Londone vykusiose filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis” premjerose Kristen Steward pasirodė vilkėdama įspūdingus apdarus.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2012, 10:24 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:32 AM

Panašu, kad K. Stewart savo išvaizdos pokyčiais nustebino ne tik savo gerbėjus ir drauge filme vaidinusius aktorius – buvusį vaikiną Robertą Pattinsoną ir kolegą Taylorą Lautnerį.

Portalas lrytas.lt primena, kad pirmadienį JAV to paties filmo premjeroje K. Stewart vilkėjo atvirą, ne vieno praeivio akį traukiančią, nėriniuotą kūno spalvos suknelė, kurią sukūrė sukūrė tas pats dizaineris Z. Muradas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: pirma JAV siunta Ukrainai – dar šią savaitę